5 olika inredningsstilar och ett nytt passande poddavsnitt ute på STILSNACK

2017-08-13 26 kommentarer
Fixa stilen / Inredningsstilar / Inspirationsbilder / Kulör / Podd / Podd Stilsnack / Stilsnack podden

Idag har vi ett nytt poddavsnitt ute på STILSNACK. Här kommer bilderna som hör till poddavsnittet och de olika stilarna jag pratar om. Lyssna gärna och ta del av tänket och hur du skapar dig ett hem i harmoni och hittar just din stil. Avsnitt 9 handlar om:
STILSNACK AVSNITT 9
”Få stenkoll på stil! Vi listar olika stilar för hemmet och på kläderna. Hör stilexperten om sitt hemliga drömboende och inredaren om 90-talsplagget, som hon ratade, göra comeback på modeveckan i Köpenhamn.”

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.55.24

Kulörer och mönster som passar fint till den klassiska stilen:

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.55.40

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.55.50

Kulörer och mönster om du vill inreda den moderna/skandinaviska stilen.

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.56.08

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.56.24

Lantligt eller mer blomstrande romantisk. Här har du färger och mönster som passar stilen.

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.56.35

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.56.46

Färgstarkt och mycket mönster för dig som gillar Retroinslag i din inredning.

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.56.57

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.57.06

Växtligheten är extra viktig om du inreder med den basfärgade naturskalan. Grönt blir då accentfärgen och ger liv åt ”färglösheten”.

Skärmavbild 2017-08-11 kl. 14.57.17

Önskar er en den härligaste av söndagar. Och vill du lyssna på vårt nya avsnitt om STILAR på kläder och i inredning, gör du det enkelt här nedan.

Hoppas du får en trevlig stund med mig och Katarina. Och glöm inte att Katarinas 6 stilbärare när det gäller kläder finns på hennes blogg! Vem jag och Katarina är får ni höra på podden. Nu är jag nyfiken på vilken stil är du? Både på kroppen och i hemmet?

Kram Jannice

Bildkollage inrednigsstilar: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

Skriv en kommentar

26 kommentarer

Tack, vilket bra inlägg!!!! Ska snart lyssna på podden. Innan jag scrollade ner funderade jag på min stil i hemmet och gissade på lantligt och där fanns vårt matbord stolen och något mer. Riktigt kul, har inte funderat jättemycket på min inredningsstil tidigare, men är ju jätteintresserad iaf. Ha en fin dag! Kram

Wow!! Söndags podd avsnitt säger bara wow!!! Håller helt och hållet med att idag ser fasiken vartenda insta konto likadant ut…samma matta, vaser,ljuslyktor el ljusstakar. Jisses så tråkigt. Därför gillar jag starkt att du Jannice på ett bra och förnuftigt sätt förmedlar om hur viktigt det är att hitta sitt eget och våga gå sin egen stil. Tack för en blogg som är att lita på till 100%.
Kramizar❤

Är nog något emellan klassisk och modernt. Men jag köper bara det jag vill ha och tycker är fint. Visst kan man inspiration på insta, men där är är hemmen lika varandra, samma vas, samma lampa. En del saker fastnar jag för men vill inte att mitt hem skall se likadant ut, utan lite mer personligt. Förutan copyn på dina lampor från Ilva men jag har bara en. Hahaha…….

Du gör så fina moodboards! Har följt din blogg länge och börjat lyssna på er podd, like 🙂
Jag är nyfiken på färgskalan i den klassiska stilen, har du några namn eller NCS kulör på den?
Ska få hjälp imorgon med en inredare från Colorama till huset vi håller på att bygga, många spännande val. Om jag skulle få önska ett inlägg är det kakel och klinker (hel kaklat badrum), vi har inte bestämt ett av badrummen än. Tack för din inspiration! Kram

Tack vad roligt! HAr tyvärr inga ncs koder men det kan hon på colorama . Men det är basfärger helt enkelt. Som en bas..

bra tips om inlägg,noterat.kram och lycka till nu med alla val. kram Jannice

Mycket intressant och inspirerande inlägg! Vårt hem är vår egna mix och blandning så det platsar inte i någon av de olika stilarna. Men vad glad jag blev det för 😉 Vi köper nytt väldigt sällan och vårdar hellre det vi har. När vi byter ut något letar vi tills vi hittar det vi vill ha, inte det som är trendigt för stunden. Eller så bygger vi det vi vill ha för att få det enligt våra egna krav och behov. Tack för bra podd ❤️ Förhoppningsvis ses vi 4/10.