Välkommen in i villan på Norrvikens trädgårdar

Norrvikens trädgårdar, vilket utflyktsmål!

Kom på att jag glömt att visa er bilder från den underbara villan i Norrvikens trädgårdar. Jag och maken hade ju förmånen att bo där i somras när vi var på ett Mercedes event. Jag bloggade om den fantastiska utsidan och trädgården då, och nu när jag tömde minneskortet hittade jag dessa bilder.

Inredningen inspirerade mig så till den milda grad att jag skulle vilja tapetsera vartenda vägg här hemma (och jag har mina planer kan ni tro). Noga utvalda detaljer, som ex detta tak som man efter mycket letande hittade i Indien. Stora vackra krukor med maffiga olivträd, mönstrade tyger som gifter sig fint med tapeterna. Smakfullt, varsamma kulörer, hållbart och en inredning som borgar för välbefinnande för såväl anställda som besökare.

Villan har endast två suiter och vi hade lyckan att få bo i en av dem. Med den här underbara utsikten. Va!? Kan själen annat än må bra?

Vet ni om att Norrvikens trädgårdar har en blomsterdekoratör, Helena Dahlberg, som är så makalöst duktig. Överallt dessa fantastiska arrangemang. Tänk er, vilket jobb, att bara kvista ut i trädgården och plocka de blommor man önskar för dagen.

Frukosten dukades upp i biblioteket precis utanför suiten. Den godaste scramble egg jag någonsin ätit.. så fint och gulligt med små karotter till var och en. Vi tog med oss tallriken in på rummet och satt länge och läste och mumsade frukost i sängen. Hade vädret tillåtit fanns en liten balkong att sitt och mysa på.

Jag kan verkligen rekommendera en utflykt hit. Strosa i trädgården, ta en fika, eller varför inte äta en lunch i restaurangen? Så god mat. Avsluta med lite inredningsshopping i butiken vid receptionen. Eller varför inte boka en ”get-away-weekend” med någon du tycker om?

Ett tips på utflyktsmål och ett måste att besöka säger jag. Det är magiskt på många sätt!

Nä hörrni, vet ni vad? Nu måste jag raska på här. Snart kommer Kvällsposten hit på besök och ska göra en intervju med mig. Dags att sätta fart!

Ha en fin dag och stor kram,

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.