Budgettips – ha tålamod, spara, vänta, längta…

Slettvoll kuddar på plats i vår soffa

Denna vecka kör vi budgetvecka och jag har lovat ge er mina bästa tips. Ett av tipsen är att spara till det man verkligen vill ha. Man kan tycka att detta är ett märkligt tips, men jag ger en parallell till ”pris per användningsområde” som man talar om när det gäller kläder. För har man längtat, suktat efter något och sparat till det en längre tid så vet man att, ja, de kommer få hänga med en lång tid framöver, och blir på så vis billigare.

Så är det med mina kuddar från Slettvoll. De kan tyckas vara dyra vid första anblick, men som jag var övertygad om att detta var de rätta kuddarna när jag såg dem första gången. Mönstret och färgerna i svart och begie, är en klassiker som håller i längden.

Så om du längtar efter något. Spara till det, undvik att köpa substitut som blir dyrare i längden. Ha tålamod och vänta på det du verkligen vill ha. Det behöver inte handla om att man ska spara ihop till något dyrt, utan det kan likaväl handla om att invänta den rätta prylen på en auktion. Det är hållbarhet ur ett cirkulärt perspektiv.

Kuddarna sitter som en smäck i vår soffa och härifrån kommer de aldrig. Så nöjd!

Önskar er nu en fin start på denna vecka!

Kram på er, Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.