Så minskar du stressen med Feng Shui

Så minskar du stressen med Feng Shui

Så här års är det lätt att börja känna sig stressad i sin tillvaro. Mycket som ska göras på jobb, i skolorna för barnen och hemma inför julen. Jag är med i Svenska Feng Shui förbundet där jag i dagarna fick nyhetsbrev där vi pratade om det här med hur vi kan minska vår stress. Superbra tips, som jag självklart delar med mig till er!

Minska yang ordentligt

Genom att minska yangrelaterade saker och aktiviteter blir livet i största allmänhet lugnare. Tänkt dig själv vilken skillnad det är att gå på ett aerobicspass med värsta höga musiken, eller att ta en promenad i skogen. Dricka en kopp kaffe springades till bussen, eller en kopp te under en filt. Andra yang relaterade saker i ditt hem är raka, kantiga och maskulina former, ljusa inredningar samt mycket varma kulörer. Känner man sig stressad, bör man alltså tona ner på dessa saker och aktiviteter.

Lär dig inreda med feng shui

  • Följ med hem till Jannice Wistrand, feng shui-expert och Årets inredningsbloggare!
  • I en unik onlinekurs lär hon dig allt om hur du skapar harmoni, balans och energi i ditt hem enligt den 3000 år gamla läran
  • 30 avsnitt för alla dina rum om chi, kraftposition, de fem elementen, färglära, yin & yang och mycket mer!
  • Och: Visste du att feng shui fungerar på alla inredningsstilar? Det är ett tänk som alla kan använda i sitt hem, oavsett tycke och smak!

JAG VILL VARA MED!

.

.

Bilder: 1,2,4 Slettvoll, 3 ELLEdecor 

.

.