Black week – svart inspiration i både inredning och mode

Black week – svart inredningsinspiration

Black friday på fredag. Ett fenomen som började i USA. Med stora realisationer och möjligheter att fynda sista helgen i november. Dock har detta mer eller mindre blivit black week här hemma i Sverige. Jag blev iaf inspirerad av denna mystiska men ack så sofistikerade kulör och bjuder idag på snygga inredningar med svart som bas och ett kollage på prylar att fynda till bra pris just idag.

Den svarta färgen tillhör vattenelementet. Ett element som tillhör yin och som gynnar livsväg och karriär.

Om du vill måla svarta väggar. Se till att välja en extra matt finish! Då kommer kulören till sin rätt och känns mjuk och ombonad.

Om du jobbar med mörka väggar. Låt möbler och textilier gå i något ljusare toner av grått eller som nedan, i dämpade mustiga färger.

Nedan har jag plockat ihop några favoriter som jag hittade i olika butiker som hade rabatt just idag onsdag med temat svart! Hoppas ni gillar.

Poster som jag faktiskt själv köpt för några månader sedan, men nu idag går den att klicka hem fraktfritt hos Posh living. Så även den här snygga laddningsstationen i marmor. • Chanel inspirerad adventsstjärna?

Vem vill inte ha det? Idag onsdag nersatt hos Åhléns som har alla sina adventsbelysningar nersatta med 30%. • Snyggt svart lagernack från Makiash, nu endast 50 kr, hittar det här. • Hängande ljusstake. Perfekt att runda av ett kantigt fönster och mjuka upp din inredning. Finns hos Ellos. • Blomkruka, vas i räfflat glas. Perfekt öppning och snygg form. Stort like på den. • Kappa nersatt idag till från Tiger.

Önskar er en fin onsdag! Här är det så grått, vått och mörkt att ovanstående bilder känns ljusa. Då hajar ni! Men vi har kompenserat det med en massa tända ljus här på kontoret och rykande hett och smakrikt kaffe.

Kram på er, Jannice

Bilder: Ikea Livet hemma, Sköna hem, Daniella Witte, Sköna hem, Ikea.Kollage: Jannice WIstrand, Add SimplicityInlägget innehåller adlinks

.

.