Julgran, smältande isar och mitt bästa antijulstresstips…

Julen är här…

Har ni haft en fin helg? Här har den verkligen gått i julens tecken. Julfest med jobbet i fredags. Norrvikens trädgårdar med barnen, mormor och morfar, glöggmingel och idag har vi köpt gran!

Vilket osökt leder mig in på mitt bästa jultips för att inte bli julstressad!

Att inte bry sig om regler om när saker och ting ska göras eller vara klart. Vi klädde granen denna helgen för att nu hade vi tiden, hela familjen var samlad och vi kunde göra det i lugn  och ro. Kan tyckas vara tidigt, men samtidigt att vara ute i god tid gör att få njuta extra länge av julen, och det, det gör ju inget.

Önskar er en fin kväll! Kikar ni på Nobel förresten? Min poddkollega Katarina har tyckt till åt TT och har hamnat i vartenda tidning ser jag (så jag är en stolt poddpartner kan ni tro). Kronprinsessan Victoria, var enligt mig fantastiskt vacker, och Alice Bah Kuhnke, hur rätt är hon inte på det? Briljant! Hennes klänning skulle symbolisera smältande isar och ändras under kvällen. Och det finns ju ingen som kan bära upp sådan klänning som hon. Hon är ju stunning!

Kramar Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.

 

 

 

LOADING..