Två olika världar av jul…

Julgranen i vårt hus!

Hemma hos oss. Vår julgran, pyntad och dekorerad så det stämmer väl med tonerna i övriga rummet. Och där det stora problemet är vilket filter som ska läggas på bilden för att den inte ska kännas så gul.

I den andra världen, ett barns önskelista på Giving Peoples hemsida: • julmust • svart gympapåse • biobiljett (vill så gärna gå med min mamma)

Två världar av jul mina vänner.

Jag vill bara tacka för att ni gav så många tips angående hjälporganisationer. Jag har kommit i kontakt med Giving People, som jag förövrigt rekommenderar till er alla. Så igår åkte jag, maken och barnen med julmat och julklappar till en familj, och den lyckan att se glädjen i deras ögon, är julklapp nog detta år.

Nu önskar jag bara att jag hade fått se vem den lilla dockan hamnar hos, eller lastbilen, eller biobiljetterna till tonåringarna.

Alla bidrag räknas. Just nu kör de en kampanj: swisha 20 kr till 123 137 65 24 och märk ”JUL”  Detta gör att barn får en finare jul, att de får ett paket de länge drömt om, köttbullar och prinskorv på julbordet. Kom igen nu kära goa läsare, 20 kr!!

Kram på er!

Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.