Dagar för energirening skapar en positiv start på det nya året…

Vardagsrum och vinterlov

Hur har ni det? Jag och barnen är lediga så här börjar dagarna med sovmorgon, långfrukost framför tv:n, pokemonjakt med barnen runt byn, och rens, fix och förberedelser inför tvättstugebygge. Visst är man väl alltid sugen på att ta tag i saker så här i början av året. Få det fint, rensat och frigöra stagnerade energier. En nystart!

Igår började jag med min garderob, men gick fort över till makens. Haha… liksom lättare. Sonen och maken har nämligen bytt garderober och Jonas har fått tidigare skötrummet till sin WIC hihi.

I slutet av månaden börjar vi bygga tvättstuga nere i källaren (ja vi har inte haft någon) och det ska bli sååå skönt att slippa tvätta i köket och vika tvätt i hallen.

Så att rensa innan, få lite god ordning på våra garderober känns rätt och riktigt just nu och ger en sådan där skön känsla ni vet när man är klar (även om jag är långt ifrån färdig vid skrivande stund).

Att göra en energirening i sitt hem innebär att man gör sig av med kaosets som skapar oordning i sitt liv, och bana vägen för positiva energier och därmed möjligheter. Exempel på saker som du bör göra dig kvitt med:

  • Fysisk smuts, damm, fett och kladd.
  • Negativa energier från människor som bott eller vistats i ditt hem tidigare.
  • Röra, oordning och överflödiga saker.

Vårt första poddavsnitt på STILSNACK 2018 kommer handla om detta, så missa inte det!

Ha nu en fin dag! Igår sken solen så vackert och det var vindstilla här i Helsingborg. Jag hoppas på detsamma idag.

Kram Jannice

Bild: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.