Ett livstecken…

Ett livstecken från sjuksängen. Ja det har gått några dagar sedan jag var inne här på bloggen och här hemma råder det fortfarande sjukstuga. Gode tid. 5:e dagen man är inne på dryga 39 närmare 40 grader. Jag och barnen. Ingen höjdare och vara så sjuk själv OCH vabba. Pjuh… Celine började för 1 vecka sedan och är äntligen feberfri och pigg så vi hoppas på förskola imorgon.

Det blev alltså ingen Elle Decorationgala för mig i år. Så trist. Klänningen från Ted Baker hänger i garderoben, men så här ser den iaf ut. Hoppas på ett annat tillfälle att få använda den på. Tycker den är sååå fin! Vad tycker du?

Men Katarina höll ställningarna och fixade alla möten och intervjuer vi skulle göra och gjorde det med bravur.

Bild: Elle Decoration/Frank Nordenberg

Festen tog hon lika seriöst och var helt klart en av de bäst klädda. Ja jag är part i målet men hur enkelt, classy och snyggt är det inte med en vit sidenblus, assymetrisk svart kjol och med en oväntad kontrast. Den coola magväskan från River Island till kanonpris. Du vet väl om att du kan lära dig mer om väskor och dess former och hur du matchar dem bäst med din stil i senaste poddavsnittet HÄR.

Här står hon med mina härliga kollegor Maria Soxbo, Helena Lyth och Hanna Wendelbo. Har ni sett Helenas underbara hyllning till kamprad? Dekorationen på blusen är vikt av Ikea kassar… Så briljant!!

Vill också passa på att gratulera Johanna Bradford som blev årets inredningsbloggare och som nu tar över stafettpinnen 2018. Grattis Johanna! Väl värd!!

Tack alla ni som nominerade och röstade på mig i år igen. Det värmer att ha er support.

Nu ska jag krypa under täcket igen och hoppas på att graderna börjar sjunka och att livet så sakteliga börjar komma tillbaka.

Vill du se fler bilder från festen gör du det här. Obs lite senare kommer det ett gratisevent med mig och Katarina nästa onsdag som du kan anmäla dig till. Missa inte det!

Kram Jannice

Bilder: Jannice Wistrand Inlägget innehåller adlinks.

.

.