Mars önskelista inredning och mode

Mars önskelista inredning och mode

Det är maaaaars hörrni! Livet börjar på nytt, hehe… Vabuari är som bortblåst och snödropparna och vintergäcken blommar i trädgården.

Ja det är faktiskt så att vi har barmark här i västra Skåne även om det är kallt. Men solen har skinit på en klarblå himmel idag och härligt känns väl det.

Jag plitade ihop en önskelista för denna månad av ren lycka. Kanske är det några som uppfylls då detta är månaden jag fyller år i?

Vackraste smyckena just nu gör Emma Israelsson. Ni som lyssnar på podden har liksom jag fått lära er att man mixar armband med örhänge,  och ringen med halsband…  Jag mixar mer än gärna de här örhängena med det hr armbandet.

Ny matta har jag funderat på i 2,5 år nu i vårt allrum, och nu tycks jag äntligen ha bestämt mig. Det blir den här från Classic Collection i viscose kulören Silver. Men just nu fungerar allrummet som ett förråd vid renovering. Gah… andas.Min kulör Reflections by Add Simplicity ska få förgylla vår hall! Häng med mig här på bloggen för att se resultatet. Du hittar mer information om kulören och hur jag tänkt HÄR och kulören hittar du i en Nordsjö butik nära dig!

Tvättkorg för tvätt som ska strykas hittade jag hos Newport. Makalöst fin, rejäl och perfekt även till hallen eller för barnens leksaker för de som önskar förvaring.

Har länge kikat på detta bokställ i plexi att ha på vår sideboard i vardagsrummet. En bra födelsedagspresent kanske?

Nu när renoveringen snart är över, ser jag fram emot att mysa runt i en nytt värmande ställ (ja jag fryser jämt). Detta kashmirsetfrån Davida i vacker sandfärgad ton skulle jag inte tacka nej till.

Nu ska jag åka till Katarina och spela in veckans podd som kommer på söndag! Lämna renoveringskaoset och sätta mig med en god kopp kaffe och snacka inredning och mode. Det är balsam för själen det.

Kram på er, Jannice

Kollage: Jannice Wistrand, Add Simplicity

.

.