Helgens Feng Shui tips

Helgens Feng Shui tips rensa bland dina handdukar.

Hur många av er har en ren röra och salig blandning i linneskåpet bland handdukarna? Är ni fyra i familjen och alla har udda varianter. No more! Dags att rensa ut gamla urvättade reklamhanddukar.

Tänk på att investera i fina handdukar med hög kvalitet. Här går kvalitet före kvantitet. Det lönar sig i längden.

Och köp så många handdukar som ni är i familjen. Trist när man lägger pengar på lite bättre varianter och så kanske inte handdukarna finnas kvar om några år när man vill komplettera. Lika bra att köra all-in redan nu. (Ovanstående handdukar hittade jag hos Ellos. Ett ”conscious choice” och finns i en massa vackra färger).

Så i helgen rensar vi ut och bestämmer oss för att inte ha så många varianter. Egentligen räcker det gott och väl med 2 uppsättningar (och så några handdukar som fungerar bra till träning, slit och släng och kanske glömma, hihi). Men hemma räcker helt klart 2 uppsättningar. När du hänger dit nya, slänger du de andra i tvättmaskinen.

Det var helgens Feng Shui tips! Rensa bland handdukarna. Spara de som är fina, av god kvalitet och som har den känslan du vill förmedla i ditt badrum, med eventuella mönster, färger och material.

Har du inga fina? Spara de bästa till träningshanddukar och investera i ett par nya till hemmet.

Du är värd att börja morgonen med en skön lyxig handduk omsvept runt din kropp.

Det gäller även att ta en titt på handdukarna på gästtoaletten, där det  absolut räcker med två uppsättningar.

Här hittar du en mängd handdukar av god kvalitet och kända varumärken. Och hos Jysk (Kronoborg är min favorit) och HM Home hittar du budgetvarianter som jag tycker håller god kvalitet med tanke på priset.

Önskar er en fin fredag och en riktigt trevlig helg!

Stor kram, Jannice

Bild: Artilleriet, Ellos och HM Home Inlägget innehåller adlinks

.

.