Inlägget innehåller annonslänkar

Vårt hus och trädgård – Rabattkod på min trädgårdskurs

Addsimplicity trädgård.

Ofta får ni se insidan av vårt hus, så idag tänkte jag bjuda på några bilder från utsidan. SAMT en PÅSKPRESENT till er!

Det är hög tid att planera trädgården så därför tänkte jag erbjuda er en kampanjkod SPRING som ger dig 20% rabatt på min onlinekurs i Feng Shui och trädgård.

Köp din onlinekurs här (du kan starta redan ikväll)!

Koden gäller t.o.m 7 april.

Önskar dig en fantastisk skärtorsdag! Nu hoppas vi på en varm och solig påsk som ger tid till lite pyssel i trädgården eller på balkongen.

Kram på er,

Jannice

Bilder: Jannice Wistrand, Addsimplicity

.

Inlägget innehåller annonslänkar

Det är min födelsedag!

Jajamänsan, det är min födelsedag och jag älskar’t!

Att fylla år att blomstra på nytt! En tid för reflektion, glädje och tacksamhet för ännu ett år av minnen och upplevelser. Tack!

Jag tänker att varje födelsedag ska vara en påminnelse om min plats här på jorden, min unikitet och uppgift. Att min styrka ska lysa lite starkare för varje år. Att jag ska bli lite bättre människa och ta vara på fler ögonblick.

Idag har jag har skämt bort mig själv riktigt mycket. Först blir det en lugn morgon med frukost på sängen, mys med barnen som är lediga och har påsklov. Tänkte vi ska äta lunch ute på någon restaurang här i byn och sen har jag bokat in både massage och ansiktsbehandling, så här ska njutas.

Ikväll kommer mamma och pappa och maken hem från jobbet, så alla är samlade och det blir middag hemma hos oss.

Förutom att få vara frisk och ha nära och kära omkring mig finns det några ting som skulle komplettera min garderob och sätta guldkant på min födelsedag.

Önskelista

Kofta

Grå kofta

Sneakers samba

Kashmirtröja beige

Ljusblå stickad tröja

Örhängen

Ljusblå väska

Halsband

Hoppas ni får en fin dag för det ska jag ha!

Kram på er,
Jannice

.

Lantlig stil – fixa stilen!

När man frågar svenskar vilken stil dom tycker om är den lantliga stilen en av de populäraste. Hittade det här hemmet i senaste Sköna hem och tänkte tipsa er om hur man fixar stilen.