• Podden för dig som älskar inredning, mode och stil •

STILSNACK_poddbild

 

HÄR HITTAR DU SENASTE AVSNITTET

Avsnitt 9: Få stenkoll på stil! Vi listar olika stilar för hemmet och på kläderna. Hör stilexperten om sitt hemliga drömboende och inredaren om 90-tals plagget, som hon ratade, göra comeback på modeveckan i Köpenhamn.

Sändes 13 augusti 2017

 

FÖREGÅENDE AVSNITT

Avsnitt 8: Stilexperten och inredaren om hållbarhet och kroppspositivism. När är det INTE feng shui hemma hos Jannice och varför fick Katarina skit i sommar?

Sändes 6 augusti 2017

 

Avsnitt 7: Så ska du tänka på klänningsjakten och fiffigaste tipsen för dina fönster. Dessutom veckans stora miss hos frisören och på röda mattan.

Sändes 30 juli 2017

 

Avsnitt 6: Klädtipsen för dig med den oformliga figuren och så får du med alla element på husfasaden. Och så thujan förstås – älskad och hatad men av vem?

Sändes 23 juli 2017

 

Avsnitt 5: Inredaren Jannice drar paralleller mellan stilleben och runda rumpor medan stilexperten Katarina ger knepen till dig som vill klä fram en maffig hylla (läs. större byst).

Sändes 16 juli 2017

 

Avsnitt 4: Stilexperten och inredaren om viktresor och kroniska sjukdomar. Det personliga avsnittet som börjar med pyjamas och kaffedrickande och fortsätter till händelser som förändrat livet.

Sändes 9 juli 2017

 

Avsnitt 3: Hitta din kroppsform och förstå feng shuins flöden i hemmet. Vem har dynga i gästrummet och varför är det så svårt att säga ”skärgår’n”?

Sändes 29 juni 2017

 

Avsnitt 2: Så sätter du sommarstilen hemma och knepen för att bli en riktig REA-räv. Premiär för lyssnarfrågor men vem tusan är ”Galne Gunnar”?

Sändes 29 juni 2017

 

Avsnitt 1: Den vita inredningen och det svarta klädträsket. Stilexperten och inredaren möts i fördomsprofilen. Jannice berättar om sitt sämsta klädköp!

Sändes 28 juni 2017