Recept på aningen lyxigare bananpannkaka, min favoritfrukost i växthuset!

Det här med pannkakor & då framförallt bananpannkakor är något jag aldrig kommer att tröttna på.   Har man dessutom semester passar det ju
perfekt att starta dagen men te & Lyxiga bananpannkakor i växthuset, min absoluta favoritfrukost!
Vill du kika närmare på receptet på lyxiga bananpannkakor kan du läsa vidare HÄR

rörstrand_myrberg

åsa myrberg

..

..

  1. Så spdnnenee med ny maling! Jeg er på jakt etter en fin gråfarge selv. Har nemlig fått akutt angst for bare hvite farger her ;)Ha en flott helg, flinke du!Klem Carina

  2. Lisa Boggs – this is seriously one of the best maternity shoots i’ve ever seen. i’m especially digging on the plaid shirt ones that are cowgirl/cowboy themed. I love the colors and poses and general style. certainly not typical at all…amazing!

 1. Halloj !!
  Vilken otroligt inbjudande dukning 🙂 Vackert,vackert !!
  Jag personligen, gillar inte bananer alls, om de inte är gröna och totalt omogna 😉 Konstig grej, antar jag, men vi har väl alla någon lite ovanlig vana och annorlunda smak 😉
  Växten är jättefin och låter intressant, men har ingen aning om hur man sköter den,tyvärr.
  För övrigt är ditt växthus fantastiskt, är nog svårt att slita sig därifrån , antar jag 🙂
  På min lilla terrass så har maken satt in ett slags vatten-aggregat kanske man kan kalla den.Vet faktiskt inte det korrekta namnet.Ytterst, längst ut i takkanten sitter den och det
  blir som ett ytterst lätt fint,fint duggregn som kommer ner. Blandat med 40 grader på dagen bildar den en slags barriär mot hettan som på detta sätt aldrig kommer in under taket på samma sätt som tidigare och gör att man faktiskt kan vara där ute även mitt på
  dan.Det kunde man inte tidigare kan jag ju säga. Onödigt att säga att de blommor som jag har i balkonglådor och på balkongkanten älskar detta och tackar oss innerligt 😉 Tidigare somrar gick det nästan inte att ha de där, de brändes nämligen i princip till döds och jag var tvungen att flytta in alla under taket, bort från den direkta solen. Men nu är det slut
  med det, nu är de frodiga och glada 😉
  Önskar dig en fortsatt trevlig söndag,här har sommarlunken nu satt in sen i fredags och jag kommer i princip att bo vid havet kommande veckor. Det blir en bilresa på en timme drygt på morgonen och sen en timme till för att komma hem på eftermiddan.Det tar nämligen nästan en timme bara för att trixa sig ur stan 🙁 Men det är det värt, Roms innerstad är
  outhärdlig just nu 😉
  Kram på dig,
  Monica i Rom

  1. Åh va härligt det lät Monica med det lätta duggregnet på balkongen, förstår att det gör vistelsen därute aningen lättare denna heta årstid. Måste ju erkänna att jag tycker aningen synd om dig just i juli, augusti … är ju precis som dig inte helt förtjust i för mycket värme. De övriga månaderna på året känner jag mig mer avundsjuk på att du får bo i vackra Rom. Jädrans tar det en hel timme att ta sig ut till havet, de kändes ju aningen tungt, men förstår att det är väl värt:) Varm kram

 2. Hej,
  Har haft en tamarillio på jobbet under ett flertal år, den har blommat men aldrig satt frukter, då den sorten vi hade behövdes det två plantor av för att den skulle sätta frukt. Tyvärr räckte det inte med att man tog skott från den heller och satte, för att det skulle bli en ny planta, utan det behövdes en helt ny ”utomstående” planta. Men den skänkte otroligt mycket myspys och glädje i alla fall med sitt fina bladverk och kraftiga växtsätt!
  Hoppas din planta blir riktigt stor och fin i ditt växthus! /Hanna

  1. Aha lite pyssel alltså att få frukt på den, måste alltså skaffa en partner till den då:)
   Hade ju varit superroligt att skörda sin egen tamarilliofrukt. I annat fall får även jag nöja mig med att se den växa, för oj vad fort det går, känns som den växer 5 cm om dygnet:)
   Ha en riktigt fin fortsättning på sommaren//Åsa

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte.

LOADING..