Helt enkelt

Tillbakablick del 2

februari -12

Influensan håller mig i ett järngrepp men jag tänkte att jag snabbt skulle kika in och fortsätta blicka tillbaka innan jag återgår till soffläge. Nu har det hunnit bli februari 2012 och jag hänger upp kristallkronan och sedan säljer jag även denna bilden till omslaget på norska magasinet Bolig Dröm.

februari -12 från andra hållet

 

april -12

Här märks det att det börjar gå mot vår och jag vill ha det vitt och ljust med inslag av trä.

april -12 från andra hållet

juni -12

Juni månad kommer och jag börjar skala av och tona ner. Längtan efter en vit soffa tar fart igen.

juli -12

Strax därefter flyttar lampan Hektar in. Den stannar ett litet tag innan den åker upp på ovanvåningen.

januari -13

Det märks nu att jag ligger lågt med bloggandet, för under hela hösten 2012 tar jag knappt några bilder. Funderar på livet i stort men finner lusten att blogga och inspirationen smyger tillbaka i början på 2013. Jag köper en ny matta och väntar på det nya vita överdraget till soffan. Det får bli allt för idag och nästa gång vi ses hoppas jag kunna visa dagens vardagsrum. Jag ska bara mobilisera tillräckligt med kraft för att hålla kameran utan att darra för mycket.

Kram på er och ha en fortsatt fin söndag.

Kommentera

Kommentering är avslutad.

Nå klør det i hendene – jeg vil også ommøblere hjemme hos deg! =)
Jeg tar utgangspunkt i januar 2013 (elsker det etniske), erstatter sofa og skap med dem fra desember 2010, bilde 2 (elsker grå) og stiller trebenken (elsker tre) fra oktober 2010 der speilet er – med speilet ovenpå sammen med marokkanske lykter fra desember 2010, bilde 2 og februar 2011. Synes også at den marokkanske puffen fra februar 2012 skal med et sted – kanskje ved siden av chaiselongen? Hm… Så er jeg fornøyd! =) Overlater detaljene til deg! =)

yvonne 24 mars, 2013 18:27 /

Tittar på dina bilder och njuter av ditt fina hem, dock gillar jag ditt vardagsrum i den grå-vit-svarta skalan mest:) Men så tänker jag, vad lustigt det är egentligen, för varje bild man ser så blir det bara finare och finare så jag är nyfiken nu, har du gjort det till det allra finaste:) Kramar till dig rara! M

Mia http://www.mittvitahus.blogspot.com 24 mars, 2013 19:03 /

söta mia.
jag gillar också när det är svart och vitt. men jag måste ju liksom murra till det lite
för att trivas. och jag tycker nog att den nuvarande varianten är den finaste :)
ha det gott och hoppas att vi ses senare i vår.

kram på dig.

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:41 /

Helt underbart på alla bilderna, och vad roligt med all variation som skapas! Färgerna är jag jätteförtjust i!

kram /iris

Iris // Inredningskaos http://inredningskaos.blogspot.com 24 mars, 2013 21:41 /

tack snälla!

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:39 /

Snyggt som bara den på alla bilderna.
Stina

Stina http://hemmapalandet.blogspot.com 25 mars, 2013 11:40 /

tusen tack stina!

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:38 /

Älskar ditt vardagsrum på alla bilder . Så HÄRLIGT !
/Bitte

http:/Bitte /homesweethome-bitte.blogspot.se/ http://homesweethome-bitte.blogspot.se/ 25 mars, 2013 18:21 /

tusen tack!

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:37 /

Hejsan! Måste bara få fråga dig vart era soffor kommer ifrån? Härliga bilder! /Johanna

johanna 25 mars, 2013 19:47 /

tack!
sofforna/fåtöljerna kommer från Fogia.

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:37 /

Än om jag gillar alla ”stilar” så måste jag säga att de bara blir bättre och bättre.Och det vill inte säga lite. Idag borde de va näst intill perfekt, eller;)
kram!

Alex http://www.alexochcarin.wordpress.com 26 mars, 2013 10:31 /

ha-ha, tack :) perfekt blir det nog aldrig och det är väl kanske inget
att sträva mot heller, men jag tycker nog att den nuvarande stilen är den
finaste. men som sagt, det har jag ju sagt förr :)

kram på dig.

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:36 /

Kul att se hur förändring och stil utvecklas över tiden. Jag ser att du ändrat taklampa mellan fotona och undrar vad du har för erfarenheter och hur du resonerar? Jag letar efter den ”perfekta” lampan. Funktionell och snygg på samma gång.

Gabriella 26 mars, 2013 20:39 /

Hello, could you please tell me what kind of wood was used on this floor and if it’s not wood, what kind of material, brand and the name of the colour. I apreciate it. Thanks

Elisa 26 mars, 2013 21:58 /

det här med taklampa är inte lätt. det kan vara fint att binda ihop soffgruppen med en lampa,
samtidigt som jag tycker det kan kännas luftigt utan. det beror ju lite på hur den övriga
belysningen i rummet ser ut. vi har många spottar i taket och det är dem vi andvänder mest.
men jag har ett par önskelampor till vardagsrummet och det är lampan Kvist av Jonas Bohlin,
Zettelz 6 av Ingo Maurer och Z1 cottonlamp från Ay. de hade jag inte tackat nej till :)

Anna-Malin 27 mars, 2013 10:35 /

Hello, could you please tell me what kind of wood was used on this floor and if it’s not wood, what kind of material, brand and the name of the colour. I apreciate it. Thanks

Elisa 26 mars, 2013 21:59 /