Startskott för trädgården

I helgen drog vi till Bolmsö. Grillade korv vid sjön, åt gott och bara tog det lugnt. Sakta med säkert börjar influensan ge med sig och inspirationen och energin börjar återvända. Och i fredags blev det klart. Nu är arbetet med att rita vår trädgård påbörjat och jag riktigt längtar efter att få se ritningarna och att få sätta igång. Lättskött, stramt men ändå mjukt är ledorden. Medan jag väntar på att få njuta av det gröna utomhus har jag köpt lite grönt att njuta av inhomhus så länge. Jag kände mig extra modig och slog till på ett fikonträd. Jodå, jag har lyckats avverka ett par sådana också genom åren men det här tänkte bara skulle få bo inne. Så kan jag förhoppningsvis hålla lite koll på det.

Ha en fortsatt fin söndagkväll!

(Urna och fikonträd/Lily & Oscar, Ljusstakar/Inreda Utreda, Kuddar/Butiken, anteckningsbok/LillaVillaVita, soffbord/Ikea)

Foto: Anna-Malin

 1. Fikonträd som är så fina! Tack för all inspiration som du fortsätter att bjuda på. Det ska bli jätteroligt att följa ert trädgårdsarbete.
  Maria

  1. jag ser också framemot förändringen i trädgården.
   är riktigt spänd på hur ritningen kommer att se ut!

 2. Har beställt samma krukor som dig, tycker de är så fina. Var i butiken för ett tag sedan, oj där fanns det mycket fint. Spännande med er trädgård. Vi kanske kan byta mot våra 1 hektar :) så mycket att klippa. Kram Lotta

  1. ja visst har butiken mycket fint! hela tiden :)
   och tack för erbjudandet, men jag tror vi behåller vår
   lilla gräsplätt. har ju fullt sjå att hålla ordning på den :) :)

   kram.

 3. Du är så makalöst duktigt Anna-Malin, så skönt att se att man inte är ensam om att möblera, ändra-fixa-dona haha Har ja gjort sen ja va barn, tröttnar aldrig! Ska bli sååå spännande att se resultat med trädgården, härligt härligt, Tack för all inspiration och för att du delar med dig av ditt vackra hem! xx Cilla

  1. hej cilla,

   tusen tusen tack för din fina kommentar! och då ska du veta att inte ens hälften av alla mina
   ommöbleringar visas på bloggen (hi-hi). men visst är det roligt att förändra!

   kram.

 4. Underbara bilder. ..
  Har du skissat tomten själv eller fått hjälp? Ska bli intressant att följa ditt projekt..ska själva sätta igång med nybyggnation efter sommaren och vill inte missa att planera trädgård samtidigt…men det är många beslut och ibland måste man ju vara realistisk. .både när det gället pengar och klimat..
  Louise

Comments are closed.

LOADING..