Uterum

 

Vi är ju mitt uppe i trädgårdsförberedelserna och i helgen tänkte jag gå ut och fota lite före-bilder. En ganska bedrövlig syn just nu vår trädgård, och vi bara längtar efter att sätta igång. Eller vi ska ju inte sätta igång utan det ska de som kan sin grej, och själva arbetet kommer att dra igång nu i slutet av maj. Jag har ju önskat mig en pergola med hela täckande väggar, som jag kan pynta och göra till ett utomhusvardagsrum. Inspiration till det hämtar jag från rummet ovan. Så himla mysigt och jag kommer att ta med mig mycket av känslan till vårt eget, även om det kommer att se helt annorlunda ut.

Njut fredagskvällen.

Kram.

7/28

  1. Ååå ja nått sånt skulle man allt vilja ha!
    Jag har stoooora trädgårdsdrömmar jag med! Vår trädgård liksom skriker efter lite omtanke och pyssel;) vi har dränerat och haft byggställningar så det har väl satt sina spår kan man säga.
    Lycka till med er trädgård, spännande att följa!!
    Kram Anna

Comments are closed.

LOADING..