Helt enkelt

Godmorgon från vardagsrummet

Anna-Malin

Som vanligt är jag uppe först av alla. Älskar den stunden på morgonen, med en kopp kaffe  i ett tyst hus. Vardagsrummet mötte mig så här. En nedsutten soffa som visar på gårdagens soffhäng och ett fikonträd som blev akutvattnat placerat där i väntan på rätt plats. Den prassliga lampan i papper är ett hyfsat nyinköp för under hundralappen på det stora varuhuset. Passar bra där tills jag finner den rätta.

Fin lördag och kram på er.

8/28

 • Sofie

  Åh jag älskar den här bilden!! Så snygg och cool!

  • Anna-Malin

   tusen tack sofie!

 • Petronella

  Så fin bild!!!!
  Blev förälskad i den stora vita skålen ! Var har du hittat den???
  Bästa hälsningar
  Petronella

  • Anna-Malin

   hej!
   tack så mycket. skålen har jag köpt hos kajsa på enklating.se
   ha det fint.

 • www.alexochcarin.wordpress.com

  JA de måste vara skönt:) Kan inte komma ihåg när jag fick en sån stund senast, med två små så är det alltid tiiidiga mornar med bompa och välling i soffan(inte för mig då).. Nåväl, var sak har sin tid..
  Fin lördagkväll.
  Kram!
  /A

 • Lotta

  Älskar plåtskåpet!! Vart har du hittat det?

  • Anna-Malin

   plåtskåpet har jag köpt av kajsa på enkla ting.

 • Ida

  Åh snälla. Vart är soffan ifrån?! Måste ha! Kram

 • Jenny

  Vart är lampan från? Så bra den skulle göra sig i mitt spovrum! Kram