Måndag och stjärnflocka i köket

 

Idag vaknade vi till en solig och nästan varm måndag. Jag drog på mig gummistövlarna och gick ut för att titta till rabatterna. Nu när det regnat så förfärligt så har en del av plantorna blivit riktigt tilltufsade och täckbarken har flugit all världens väg. Men stjärnflockan blommade och det tog lite emot att knipsa av, men på köksbordet kan jag njuta av dem på nära håll. Vi har ju inte en så särskilt blommig blommande trädgård, de mesta är vackert gräs i olika modeller, nyanser och sorter, och det var så vi ville ha det. 

Nu bildredigering. Bilder till ett reportage som jag gjort tillsammans med Marie (kul!!) ska levereras och så fort de är publicerade ska ni få ett smakprov.

Kram på er.

  1. Hej hej, jag är en tjatig en, men jag mailade dig om du kanske har någon hum om den härliga skitiga gula färgen som du har på ditt skåp med stjärnknoppar, har varit på färgaffären idag och försökt att ta fram den färgen, men tji va svårt det var, hoppas nu på din hjälp. Tack för alla härliga bilder och texter, det bubblar i en när man läser din blogg. Kram från Malin i Söderhamn

  2. wow, vad spännande att få samarbeta med duktiga Marie.
    De smakproven ser jag framemot. Snyggt som alltid i ditt kök:)

    Kram Åsa

  3. Galet vackra bilder!
    Gillar också gräs i olika former och det är ju jättefint att sätta i vas med=)

Comments are closed.

LOADING..