Grå

 En grå måndag och regnet öser ner. Jag fastnar i svart/vita lite grådimmiga bilder från trädgården. Och längtar efter tjocka koftor, chokladthé och röda höstlöv.

Kram.

Anna-Malin

 1. Hej!
  Jag har följt din blogg (och ditt Instagramkonto) länge och vill tacka dig för all den inspiration du ger och den skönhet du förmedlar. Dina bilder är verkligen en glädje i vardagen för mig.
  Du visar ganska ofta bilder från olika lokala ställen (affärer, caféer m.m. nära där du bor). Skulle du kunna ge lite närmare info om de ställen du rekommenderar; gärna adresser så man (vi som inte bor i trakten) hittar till dem. Jag har planerat att besöka Helsingborg med omnejd senare under hösten och skulle vara jättetacksam för tips.
  Önskar dig en underbar skön höst med mycket chokladte!

  /Monika

  1. hej monika,
   tusen tack för dina vänliga ord, det gör mig jätteglad!
   jag ska absolut sätta ihop en liten ”guide” med tips på
   cafeer och butiker här i krokarna.
   kommer snart på bloggen då :)

 2. Hej! Härliga bilder. Jag är sugen på att köpa bambuutemöbler till nästa sommar. Men hur tycker du att de verkar klara fukt och regn? Ha en fin dag!

  1. tack!
   vi har haft möblerna i 3 säsonger nu och de blir bara finare med tiden.
   vi har vinterförvarat dem utomhus inslagna i plast och de har inte alls tagit någon skada. men, vill man vara riktigt säker så ska väl åtminstone vinterförvaringen ske inomhus skulle jag tro.

 3. Så vackra bilder med rörelse i gruset o i gräset o dins sista kommentar är ljuvlig o hjälper mig att inte sakna sommaren alltför mycket =)
  Kram på en lite grå tisdag!

 4. Hej Malin! Dagis-Karin här :) Kommer du ihåg namnet på gräset du har i dina lådor? Har just – inspirerat av din trädgård – planterat en rabatt med enbart Ulleterneller!! Skulle vilja ha lite gräs i mellan. Kram på dig från Karin

  1. hej karin!
   ha-ha ja, nu vet du ju hur dålig koll jag har på växter så jag ska bara hitta den fina ”växtboken” vi fick med trädgården så har du snart ett svar ;)
   hoppas allt är bra med dig.
   kram!

 5. Längtar faktiskt också lite efter hösten. Då man FÅR sitta inne om man vill.. Sen har jag ju min melankoliska sida som älskar att lyssna på Winnerbäck o dricka té med ljus tända ;) Så det är väl en perfekt tid jag har framför mig. Stor kram!

Comments are closed.

LOADING..