Helt enkelt

Ljus i vardagsrummet och vita golv

Det jag gillar allra bäst med hösten är alla tända ljus och mysiga arrangemang man kan göra. Just nu vet jag inte riktigt hur jag vill ha det i vardagrummet. Kanske lite mer färg och ombonat. Fast något fantastiskt har ju faktiskt hänt och det är att jag har ÄNTLIGEN fått igenom att måla golvet vitt i vardagsrummet! Nu ska det målas så fort jag får tid och har koll på vilken färg jag ska använda. (Tips mottages tacksamt, vi har ett vitoljat golv idag). Tjohooooo, det tog bara 6 år…? Men skam den som ger sig. Så ett vitt golv, en ny matta, och kanske en omgång färg på det skavda plåtskåpet och jag är hemma. Under tiden myser jag till det och på soffbordet står nya glasboxar med piff. Egentligen hade jag tänkt mig taggiga limegröna kastanjer i en av boxarna med de har inte fallit från träden än. Så det fick bli lite annat så länge.

Kram på er.

(Glasboxar & ljuslyktor/Blackballoon, som för övrigt börjar med torsdagsöppet i showroomet från och med imorgon, för er som vill uppleva sakerna live. Soffbordet är ett DIY, vintage plåtskåp från Enkla Ting, lampa/Butiken)

Kommentera

Kommentering är avslutad.

Glad för din skull:) Kommer bli sååå fint! Vi är på gång nu med att ljusa upp golven, förhoppningsvis får jag med vita (i alla fall på övervåningen, här nere blir det laserade:) Tar gärna med emot tips om någon har på vad man ska ha för färg:) Underbara bilder idag hos dig! Kram och ha en fortsatt fin dag! /M

Mia - Mitt vita hus 11 september, 2013 15:16 /

Fint! :) Har funderat fram o tillbaka mellan mörka mörka golv o vita.. Båda har sina nackdelar :/ Men snyggt äre!

Charlotte http://ohsosimple.se/ 11 september, 2013 16:38 /

Åhhh så spännande med vitt golv! Jag har oxå fått igenom detta o nu hoppas jag du ger massor med tips o bilder hur du/ni gör! O ditt V-rum är ‘To die for’ O bordet!! Får be min bror svetsa ihop ett Tack för all inspiration

ordningssamtkaos.se 11 september, 2013 18:56 /

Kære Anna-Malin
Endnu engang formår du at tage de smukkeste billeder. Jeg elsker virkelig rigtig meget din blog!!!!
Jeg ville også lige ind og sige at jeg har STEMT PÅ DIG TIL BLOG AWARDS 2013, og håber så meget på at du vinder. Du er jo så meget dygtigere og så meget mere inspirerende end rigtig, rigtig mange af os andre, så du FORTJENER AT VINDE :-)

Há en fantastisk dag.

Kram
Jeanette

Jeanette House Of Silver 11 september, 2013 19:41 /

Hej
Är så sugen på vita golv hemma oxå. Vilken kulör tänker du använda S0502-y eller 0500-N?

Lindis 11 september, 2013 20:52 /

Du har så galet bra smak så det kommer att bli hur snyggt som helst! Vi har använt oss av Osmo dekorvax (vit) och hårdvaxolja till våra trägolv. Finns i flera kulörer och man kan välja hur många gånger man vill behandla det beroende på om man vill ha det laserat eller mer täckande.

Marie L 11 september, 2013 22:44 /

Vad snyggt med tre stycken kuber tillsammans, och bra förslag på vad man kan ha i dem. Väldigt fint!
http://purplearea.blogspot.com

Purple Area 12 september, 2013 08:32 /

Det är jättesnyggt med vita golv, men funkar det att måla på oljat? I värsta fall måste det nog slipas först…

Pernilla 12 september, 2013 08:53 /

Men oh vad härligt, vita golv! Det står högst uppe på min önskelista =)) men det kan jag nog bara drömma om i alla fall än så länge.
Kram och tack för en underbar underbar blogg!

Fia Å 12 september, 2013 12:40 /

Hello to sweden ;o)
i have a question about the magazin sköna hem.
Is it possible it to sell in germany like vakre ?? i really love this magazin and when my oncle finished holidays in sweden he must bring me all new issues.
i have asked skönna hem per mail but i get no answer.
so did you now if it’s possible ??

best wishes tine
P.S.: i love your’e blog

tine 12 september, 2013 16:36 /

Fantastiska bilder!
Åh för ljuset skärpan.
Så inspirerande.
Alltid.

Fin fredag.
KRAM.

www.caisak.com 13 september, 2013 09:03 /

Jag älskar verkligen ditt bord, helt sjukt fin! Vill ha ett eget!

http://mycraving.blogg.se 13 september, 2013 21:16 /

Hej!
Har målat många golv under åren och det finns bara ett färgval nämligen Alcro! Har (tyvärr) lyssnat på andras goda råd och prövat annat märke men ack ack ack…nu ska det snart målas om med Alcrofärg! De har bla en färg som är gjord för garagegolv och extra slitstark.
Lycka till!

Kuttra 15 september, 2013 19:19 /