Mitt norrländska hjärta

Jag har precis kommit hem efter en hektisk men givande arbetsdag. Nu ska jag bädda ner mig med i soffan med massor av fällar, ett nytt magasin, belöna mig med en stor bunke pepparkakor och vänta på stormen. Mitt norrländska hjärta längtar ju efter snö i stora flingor och det har ju ”väderförståsigpåarna” nästan lovat här i skåneland. Jag håller tummarna och tar en pepparkaka till.

Kram.

 1. Haha som Skånetjej längtar jag också efter snön. Kommer ja det gör den säkert men stannar den kvar……… tveksamt. Att krypa upp i soffan med ett gäng pepparkakor låtermysigt.
  Kram Kristina

  1. ja det är väl det. att den kanske inte får ligga kvar.
   då är det bäst att njuta av den korta stunden. :)
   kram tillbaka.

 2. Tyckte om att läsa om ditt norrländska hjärta, det hade jag ingen aning om.
  Här är det glögg, pepparkaka och soffa

 3. Ja fy vad jag skulle sakna vintern, älskar snö och skidor! Men antar att sommaren och resten av året överväger för dig?
  Men jag är och förblir nog en norrlänning för evigt.
  Nyss hemkommen från en skidtur på stadion hör i östersund, inte särskilt mycket snö dock..ni kanske snart har mer snö;)
  kram och trevlig helg!

Comments are closed.

LOADING..