Helt enkelt

Lite från vardagsrummet igen

 

 

 

Eftermiddagsbilder från vardagsrummet tagna innan ljuset helt försvann. Som ni ser är det ganska sparsmakat med julpynt. Jag blir smått orolig när det blir för mycket, och dessutom firar vi ju aldrig jul hemma, så det kanske också spelar in. Julstämningen får vi ju på Bolmsö.  Vad har hänt sen sist då? Slagbordet har fått plats framför det stora fönsterpartiet och kanske åker det upp till ovanvåningen när det runda bordet är färdigmålat. Nej, jag har inte kommit nånvart med bordet idag, utan åkte på vernissage istället och efter det en tur till Kajsa. Det kändes liksom lite roligare. 

Ha en fortsatt fin 3:e advent.

Kram.

(Soffa och stor ljuslykta/Tine K, soffbord/MO Inredning, svart lampa, metallstol och stort ”ägg”/Butiken, skål och träpall/Enkla Ting)

Kommentera

Kommentering är avslutad.

Hej! Vilken färg har du målad på väggen med ägget?

Jenny 15 december, 2013 18:25 /

jotuns grå ”neutral”.

anna-malin 16 december, 2013 15:39 /

AnnaMalin, jag delar känslan med dig att med för mycket pynt blir det jobbigt i huvudet. Lite julblommor, adventgran enkel o grön, mycket levande ljus och stilren julbelysning i flera rum det räcker gott. Du har det stämningsfullt o fint med din egna stil. Önskar dig sköna dagar, kram från Ninni.

Ninni 15 december, 2013 19:29 /

tack så mycket, och det samma till dig!

kram.

anna-malin 16 december, 2013 15:57 /

Fint som vanligt :) Kommer du ihåg var du köpte hjärtanen i andra bilden, eller kanske vad de kallades så att jag kan leta lite mer specifikt? Har varit ute efter såna ett tag men kan inte hitta något liknande..

Julia 16 december, 2013 08:05 /

hjärtanen köpte jag för två år sedan. kommer från olsson & jensen om jag inte minns fel.

anna-malin 16 december, 2013 15:38 /

Hittar inte ”ägget” i butiken ?!

M 16 december, 2013 15:32 /

de köpte nog bara in 3 stycken. och det är ju ett tag sedan jag köpte det. men maila dem och hör så kanske de kan ta in fler :)

anna-malin 16 december, 2013 15:37 /

Superfint!!

Emma 26 december, 2013 22:45 /