Lite från vardagsrummet igen

 

Eftermiddagsbilder från vardagsrummet tagna innan ljuset helt försvann. Som ni ser är det ganska sparsmakat med julpynt. Jag blir smått orolig när det blir för mycket, och dessutom firar vi ju aldrig jul hemma, så det kanske också spelar in. Julstämningen får vi ju på Bolmsö.  Vad har hänt sen sist då? Slagbordet har fått plats framför det stora fönsterpartiet och kanske åker det upp till ovanvåningen när det runda bordet är färdigmålat. Nej, jag har inte kommit nånvart med bordet idag, utan åkte på vernissage istället och efter det en tur till Kajsa. Det kändes liksom lite roligare. 

Ha en fortsatt fin 3:e advent.

Kram.

(Soffa och stor ljuslykta/Tine K, soffbord/MO Inredning, svart lampa, metallstol och stort ”ägg”/Butiken, skål och träpall/Enkla Ting)

  1. AnnaMalin, jag delar känslan med dig att med för mycket pynt blir det jobbigt i huvudet. Lite julblommor, adventgran enkel o grön, mycket levande ljus och stilren julbelysning i flera rum det räcker gott. Du har det stämningsfullt o fint med din egna stil. Önskar dig sköna dagar, kram från Ninni.

  2. Fint som vanligt :) Kommer du ihåg var du köpte hjärtanen i andra bilden, eller kanske vad de kallades så att jag kan leta lite mer specifikt? Har varit ute efter såna ett tag men kan inte hitta något liknande..

    1. de köpte nog bara in 3 stycken. och det är ju ett tag sedan jag köpte det. men maila dem och hör så kanske de kan ta in fler :)

Comments are closed.

LOADING..