Helt enkelt

Kakbak

För ovanlighetens skull kommer här bilder med lite färg, och som visar resultatet av kakbaket. Lite mallig är jag allt för jag lyckades med drömmarna för första gången ever. Förutom drömmar blev det schackrutor, kolasnittar och favoriten hallongrottor. Nu lär vi inte lida brist på kakor i jul iallafall. Kvar på att-göra-listan är en omgång lakritskola till. Sen får det faktiskt vara bra. ;)

Kramar.

 

Kommentera

Kommentering är avslutad.

En vacker julros! Lakritskola är jag sugen på :-)

♥ Ha en skön helg! God Jul önskar Nilla. ♥

Nilla Tankebubblor 22 december, 2013 16:45 /

Har nu gjort två satser av din lakritskola. Den första blev inte så bra, stelnade aldrig vet inte om det berodde på att jag använde laktosfria produker? Men nr blev i alla fall bra :)
Kram och ha en fortsatt bra kväll och god jul!
/ Fia

Fia Å 22 december, 2013 23:17 /

Så mycket gott du bakat!
Saffransbiscotti är nog min favorit :)
En riktigt GOD JUL vill jag önska dig!
Kram Anna
Ekenäsliv

Anna Wahlstam 24 december, 2013 00:13 /

Åh, så gott det ser ut. Jag älskar torrekagor som pappa säger. Ljuvligt! God fortsättning! Kram Mia

http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/12/25/happy-christmas/

Mia Bark 25 december, 2013 14:19 /