Helt enkelt

Ett avslut, en flytt och en början på någonting nytt

Jag vet inte om ni har märkt det. Att jag inte varit så närvarande här inne den sista tiden. Då tänker jag inte på själva inläggsfrekvensen, utan mer på min själsliga närvaro. Texterna har blivit kortare och kortare för orden har inte kunnat komma ut. Och mycket har jag helt enkelt inte velat dela. Delvis beror det kanske på att jag saknat er. Era åsikter, hejarop, eller hintar om när ”jag varit ute och cyklat”. Och delvis har jag haft så mycket att fundera på, för funderar det gör jag.

Det är med stor sorg jag skriver att den här bloggen har bleknat och tappat känslan. Hur ska ni kunna kommentera något när det inte finns något att kommentera? Bara en bild, och ordet kram…

Beslutet att flytta bloggen hit till Sköna Hem ångrar jag inte. Jag är glad och innerligt stolt att jag fått den fina möjligheten att vara en del av Sveriges största inredningsmagasin. Och en del av ett fint blogg-gäng. För en gångs skull vågade jag stiga ur min ”comfort zone” och kasta mig ut i något ovisst och okänt. Det är jag också innerligt stolt över, att jag vågade. Men nu är det alltså dags. Att gå vidare, till något nytt. 

Jag kommer att finnas kvar här december månad ut för att den 1:a januari starta om på nytt och på en ny bloggadress. Adressen till den nya kommer om någon dag.

Stor kram.

 

 

 

Kommentera

Kommentering är avslutad.

Vart hän du än flyttar så hänger jag med! Trogen läsare som inspireras väldigt mycket av dig och dina bilder. Lycka till med allt och god fortsättning!

Alexandra 26 december, 2013 16:37 /

tack så mycket alexandra.

anna-malin 29 december, 2013 13:56 /

Förstår precis vad du menar, jag har lite samma känsla själv. En nystart hade varit toppen och så behövligt för mig själv. Önskar dig stort lycka till med det nya, det kommer att bli toppen! Jag hänger med dig!

Kram Anette/Inredningshjälpen

Inredningshjälpen 26 december, 2013 16:55 /

en nystart är aldrig fel och jag ser framemot det!
god fortsättning.
kram.

anna-malin 29 december, 2013 13:57 /

Jag förstår hur du menar, hejarop är fantastiska för blogginspirationen! Jag är själv kvalet och kvalet om jag ska sluta med mitt bloggeri efter fyra år och ge mig lite mer fritid och fokus på annat.
Men jag kommer fortsätta att följa dig till ditt nya ställe.

lycka till!

Tittilina 26 december, 2013 16:56 /

tack så mycket!

anna-malin 29 december, 2013 13:58 /

Jo fast det är nog lite så i bloggvärlden, alla kikar in men ingen har tid att skriva något. Jättetrist faktiskt det tycker jag med, när man ser att det har varit inne 2500 personer men bara 5 har lämnat en hälsning! Det ska bli roligt att fortsätta följa din resa vännen, jag kommer alltid kika in oavsett om orden sitter fast och det bara är en endaste (übervacker bild;). Många varan lyckönskningskramar till dig<3

Mia - Mitt vita hus 26 december, 2013 17:12 /

vi får ju mycket av feedbacken på instagram, eller hur :)
god fortsättning till dig.
kram.

anna-malin 29 december, 2013 13:59 /

Stort lycka till! Jag hänger med vart det än bär. Med eller utan ord är din blogg en av de absolut vackraste! Hejarop får vi på Insta, eller hur? Kramar

Lena 26 december, 2013 17:19 /

tusen tack lena.
kram.

anna-malin 29 december, 2013 14:00 /

Detta kommer säkert bli jättebra! :D

Elin [ n e v n a r i e n ] 26 december, 2013 17:23 /

tack elin :)

anna-malin 29 december, 2013 14:00 /

Tack för detta år, och alla andra år!!! Jag följer med vart du än tar vägen och jag inspireras av dina bilder även när orden tryter. Du är fantastisk som delar med dig av både glädjedagar och dagar som inte känns lika bra. Gott nytt år!

Evelina 26 december, 2013 18:08 /

tack för fina ord som värmer.
god fortsättning till dig.

anna-malin 29 december, 2013 14:00 /

Jag följer också med, om jag får- för dina bilder o dina ord vill jag inte var utan, kram tillbaks!

Maja/http://majaistan.blogspot 26 december, 2013 18:25 /

:)

anna-malin 29 december, 2013 14:00 /

Lycka till med nya äventyr!

Kram Lena

Lena - Gott för själen http://gottforsjalen.se/ 26 december, 2013 18:41 /

tack så mycket!

anna-malin 29 december, 2013 14:00 /

Jag tycker dina fotona är fantastiskt fina och var du än beger dig för nya äventyr kommer jag följa dig. Och nytt år innebär nystart, så perfekt tillfälle att förändra nu och ta nya tag. God fortsättning!

Jenny - Hemtrender.com 26 december, 2013 18:47 /

tusen tack och god fortsättning.

anna-malin 29 december, 2013 14:01 /

Jag hänger också med. Sen jag första gången för 6 månader sedan hittade din blogg har jag dagligen inspirerats av dig och dina otroligt vackra bilder. Lycka till och jag förstår precis vad du menar. Kram Lena

Lena 26 december, 2013 18:49 /

Jag tror du gör helt rätt, man ska lita på sin magkänsla. God fortsättning! Kram

http://jessansworld.blogg.se

Jess 26 december, 2013 18:54 /

Jag älskar dina bilder och den inspiration du ger! Jag är glad att du fortsätter att blogga och jag kommer fortsätta följa dig! Sen är det nog så med kommentarer att man får fler som kommenterar hos en om man är aktiv på att kommentera/svara själv, men visst är det svårt att hinna kommentera så mycket som man (i alla fall jag) önskar, men jag förstår vad du menar för utan kommentarer och dialogen blir det väldigt tråkigt. Jag hoppas din nya adress kommer att ge dig massor av ny inspiration. stor KRAM Nilla

lifessilverliningandi. http://lifessilverliningandi.blogspot.com/ 26 december, 2013 18:54 /

Känns som bloggar dör ut mer och mer. Jag är en som bloggat 13 år snart och det känns så bra att blogga men jag tror folk använder instagram mer nu. Har hellre min blogg igång än instagram men ändå är det på insta jag får mer respons även om jag lägger ner mycket mer tid och kärlek i bloggen. Stor kram.

Charlotte http://ohsosimple.se/ 26 december, 2013 19:02 /

jag håller absolut med dig! och ibland känns det som jag själv tillåter att instagram tar över. men det går ju inte jämföra att lägga upp bilder där som det gör på en blogg.
stor kram.

anna-malin 29 december, 2013 14:02 /

Precis :) Det blir ju inte samma sak. Jag lägger ner mer kärlek i bilder som jag lägger på bloggen. Pysslar, arrangerar, redigerar, fixar å trixar :) Det är det roliga också. Ibland har jag funderat på att bara han en fotoblogg utan text, ibland säger bilden mer än det man skriver. Stor kram! God fortsättning o gott nytt!

Charlotte http://ohsosimple.se/ 29 december, 2013 14:31 /

ja visst är det så. att kärleken ligger ju i bloggen det är ju där man (läs jag) lägger ner all tid.
och en fotoblogg är inte dumt. men själv tycker jag nog att text till bilderna är fint. det behöver ju inte vara hela romaner ;)
kram.

anna-malin 29 december, 2013 14:38 /

Du är grym, din blogg är det bästa magasinet som finns, men jag tror också du är bäst när du får flyga fritt. Min blogg har bara ökat varje år fast an säger att bloggandet kanske dör ut. Sådana bloggar som din dör inte, de är levande och vackra såm länge du är levande. Du är så klok vännen. Kram Lotta

Fyra årstider 26 december, 2013 19:07 /

Kan du inte dela din blogg då :) Alltid kul att läsa bloggar mer många läsare då dessa uppenbarligen är väldigt välskrivna.

Charlotte http://ohsosimple.se/ 28 december, 2013 09:45 /

Hej – du har så fina bilder. Dessvärre är jag nog en av dem som har tittat och njutit av dina bilder utan att lämna någon kommentar. Därför vill jag nu säga TACK snälla för alla fina bilder! Lycka till!

Annelie 26 december, 2013 20:39 /

tusen tack själv!

anna-malin 29 december, 2013 14:03 /

Du ger mig såååå mycket med dina bilder, dina ord blir en bonus! Jag följer dig vart än din blogg bor :)
Kram

Annika Johansson 26 december, 2013 21:01 /

tusen tack annika.

anna-malin 29 december, 2013 14:03 /

Jag har följt dig i flera år nu, tror jag. Länge är det. Du tar så fina bilder och precis som någon annan sa; ibland behövs inga ord. Bilderna säger så mycket. Du har en fenomenal känsla vilket ger massor av inspiration. Jag hoppas du fortsätter i samma stil, jag följer såklart gärna med!

Linda 26 december, 2013 22:07 /

Vill bara önska dig all LYCKA till!!
Dina bilder är så fantastiskt och jag läser alltid din blogg…
God fortsättning och va rädd om dig nu!
Kramar Anna
Ekenäsliv

Anna Wahlstam 26 december, 2013 22:27 /

Tittar in till dig varje idag, en ny bild, någon textrad men alltid massor av inspiration, av både gammalt och nytt!
Vi läsare finns här och följer dig självklart med på nya upptäckter! Gott Nytt År och God fortsättning med det nya!
Vi ses

Malin 27 december, 2013 00:05 /

Det är helt rätt av dig att flytta om känslan för texten försvunnit. Jag har nog inte märkt så mycket faktiskt, jag brukar mer sukta efter bilderna du levererar som gång på gång har sådan känsla och stilren inspiration. Jag hänger med dig vart du än hamnar!

God fortsättning!
kram /iris

Iris Valgeirsdottir 27 december, 2013 10:04 /

Skönt att du följer din magkänsla, å ingen är gladare än jag att du kommer blogga vidare. För mig är du en stor inspiration och jag lovar att jag kommer visa de i ord till dig! Ha en god fortsättning ❤️

Jennifer / Små Idéer 27 december, 2013 11:58 /

Det är alltid bäst när man följer sitt hjärta! Ser fram emot att följa dig någon annanstans istället. Som jag skrev på insta har jag också märkt att kommentarerna uteblir. Det är nog tyvärr något vi får räkna med i dessa tider då allt ska gå så fort. :) Kram!

Karin A 27 december, 2013 12:49 /

Stort lycka till fina Anna-Malin! Visst är det trist att kommentarerna försvunnit i princip. Jag tror att det är för krångligt helt enkelt och folk är rädda för att exponera sin identitet via facebook osv. Det kommer att gå strålande för dig på egen hand! Gott slut och gott nytt önskar jag dig! Kram kram Helena

Helena 27 december, 2013 13:03 /

Bästa AnnaMalin, jag tycker om Dig och din blogg, du är genuin och sann som person. Det känns genom Din blogg. Jag önskar dig Lycka till med början på något nytt….jag har min aning vart du flyttar. Hoppas det blir en utveckling du vill….jag hoppas jag inte förlorar din ”helt enkelt” som bara du är….jag följer dig dit du går, tack för det du hitintills delat och gett….Varma kramar från Ninni.

Ninni 27 december, 2013 15:53 /

Spännande!! Tack för all fin inspiration du ger! Nu har även jag tagit steget. Kika gärna in på Silverpil.se STOR kram och lycka till. God fortsättning.

Silverpil 27 december, 2013 16:04 /

god fortsättning!

anna-malin 29 december, 2013 13:56 /

Jag vill också tacka för dina vackra bilder! Själv har jag en väldigt plottrig inredningsstil, så jag fascineras av din avskalade. På senare tid har jag även inspirerats av den. Får se vart det hela slutar! Hälsningar Cim.

Cim 27 december, 2013 16:08 /

så spännande! :)
och jag är glad att jag kan inspirera dig!

anna-malin 29 december, 2013 13:55 /

Det behövs egentligen inte så många ord till bilder som dina, de är alltid fantastiska, men jag förstår att det här sättet att blogga inte är det bästa för dig och ditt beslut att flytta är säkert rätt. Jag kommer helt säkert att titta in på din nya adress och kan inte tänka mig annat än att jag kommer att få se lika inspirerande och vackra bilder där.
Kram Maria

Edith och Jag 27 december, 2013 16:20 /

tack maria.

anna-malin 29 december, 2013 13:55 /

Du är bäst och din blogg älskar jag! Har följt dig ett tag nu, sedan innan du var med i Sköna hem och tycker att du gör rätt och flytta. Tror du mår bäst i att vara mer fri och börja om. Ser fram emot nya sköna inspirationsbilder! Kram

Ulrika 27 december, 2013 21:16 /

tack ulrika, det var fint sagt.
kram.

anna-malin 29 december, 2013 13:54 /

Jag är så glad att jag hittade till din blogg. Och tänk att du bor på samma gata som mig

Zo 27 december, 2013 23:25 /

tack för dina fina ord.

anna-malin 29 december, 2013 13:54 /

Älskar dina bilder, har följt dig i flera år och följer med dig.
Kram Maria

Maria 28 december, 2013 00:15 /

kram och tack så mycket!

anna-malin 29 december, 2013 13:53 /

Älskar din blogg och dina bilder Följer dig var du än tar vägen /Kram Bitte

Bitte http://homesweethome-bit 28 december, 2013 06:43 /

tusen tack bitte!

anna-malin 29 december, 2013 13:53 /

Såå härligt med nytt år och ny start! :) Känner på mig att det här kommer att bli något alldeles underbart, helt perfekt. Ingen kan inspirera som du!! <3 Stor kram och massor med hejarop!

Pella 28 december, 2013 11:19 /

fina pella. tack för uppmuntrande ord!
hoppas du har fina dagar.

stor kram.

anna-malin 29 december, 2013 13:53 /

Jag förstår att du tycker det är trist att inte få så många kommentarer, dock ser jag nästan aldrig dig kommentera heller ute i Blogg-Sverige. Det är som att när man tar klivet från ”vanlig” bloggare till ”storbloggare” så tycker man att alla ska kommentera men man ska inte behöva anstränga sig själv – men man får ju det man ger tycker jag. Jag säger det inte för att vara snorkig på något sätt, men det känns som att det är onödigt att beklaga sig när man inte är beredd på att lägga den tiden själv. Var blir det härnäst då, på Att vara någons fru´s adress kanske?

Mia 29 december, 2013 13:21 /

jag tycker inte alls att alla ska kommentera. det är inte det jag skriver.
jag skriver att jag tycker att det är tråkigt att kommentarerna uteblir, men också vad det kan bero på.
innan jag flyttade bloggen hit kommenterade jag så gott som aldrig hos andra (tiden räcker inte till helt enkelt) men jag hade iallafall betydligt fler kommentarer.
mitt sätt att ”tacka” er läsare är ju att lägga tiden på att leverera inspirerande inlägg.

anna-malin 29 december, 2013 13:52 /

Fast… om alla tänkte så hade ju ingen fått några kommentarer. Jag kanske också vill ”tacka” genom att lägga ner tid på inläggen ist.för på att kommentera hos andra men då får jag ju acceptera att folk inte heller kommenterar hos mig. Jag förstår vad mia menar och håller med om att vissa bloggare aldrig verkar komm. Inne hos andra i takt m att deras bloggar växer. Lite synd för det betyder mycket att någon gång få en kommentar tillbaka av ngn man läser och ofta kommenterar hos. Att de då tycker att det räcker med att skriva inlägg som ” tack” känns lite konstigt. Jag gillar din blogg msssor men blir lite besviken när jag läser ditt svar…

jag 30 december, 2013 20:22 /

Tack snälla för alla härliga bilder du lägger ut. Fantastiska kompositioner. Har följt dig ett tag och hoppas verkligen på en fortsättning och att du talar om var du kommer att finnas i din nystart! Du inspirerar!!/

Lena Sahlin 29 december, 2013 13:41 /

tusen tack lena!

anna-malin 29 december, 2013 13:52 /

Kommer också att fortsätta följa dig var du än tar vägen Anna-Malin:)

Kramar i massor!
Adela
http://www.houseofadela.blogspot.se

Adela 29 december, 2013 13:48 /

tack snälla adela.

kram.

anna-malin 29 december, 2013 13:52 /

Ingen kan inspirera som du! Min absoluta favoritblogg med underbara bilder, följer med vart du än hamnar.

Josefin - jmorsing.blogg.se 29 december, 2013 16:51 /

tack så mycket josefin.
det gör mig glad att höra.

anna-malin 29 december, 2013 17:35 /

Håller med om att kommentarer är viktigt för att fortsätta skriva och ajg tycker att det blir allt färre som kommenterar. Lite trist. Din blogg kommer jag självklart att följa vart än du tar vägen….jag gillar din stil att skriva och dina fantastiska bilder. Kram Mia

http://bloggmorsorna.se/happyvardag/2013/12/29/soccermum-says-cupspel/

Mia Bark 29 december, 2013 21:56 /

Hittade hit genom nya bloggen heltenkelt.elsasentourage.se ;)

Liv 2 januari, 2014 14:04 /