Helt enkelt

En almanacka av mina Instagrambilder

 

 

Först vill jag börja med att ge er alla en stor varm cyberkram för fina ord i mitt förra inlägg. Tack så mycket!

Jag har pysslat med ett litet projekt de senaste dagarna, (därav frånvaron här inne,) nämligen att tillverka en almanacka med några utvalda bilder från mitt Instagram (@heltenkelt). Och jag blev riktigt nöjd. Förra året printade jag ju ut Instagrambilder och gjorde en gran :) Det blir en särskilt känsla i telefonbildern, inte perfekt och lite suddigt och grynigt. Men det är ju det som gör det tycker jag. Om intresset finns kanske jag säljer några stycken, men jag tänker i alla fall lotta ut ett ex antingen här eller inne på Instagram. Mer om det senare.

Kramar.

 

 

Kommentera

Kommentering är avslutad.

Kul idé :) Får mig att sakna min skrivare som pajade för ett tag sen.

Charlotte http://ohsosimple.se/ 29 december, 2013 14:29 /

skrivare kan driva en till vansinne innan man får rätt på det :-/
vet inte hur många ark jag fick slänga nu innan det blev bra.
men när det funkar är det ju himla kul att fixa och greja ;)
kram.

anna-malin 29 december, 2013 14:35 /

Slik en vakker ide med almanakken. Jeg hadde så gjerne kjøpt en av deg. Gleder meg til å følge deg videre på en ny adresse. Alt har sin tid og jeg tror ikke du kommer til å angre på at du flytter litt på deg! Ønsker deg en fortsatt deilig romjul og et vidunderlig ,spennende og kreativt nytt år.
Klem fra meg.

gunn kristin monsen 29 december, 2013 14:38 /

tusen tack för fina ord, gunn kristin. det gör mig glad.
god fortsättning och gott nytt år till dig.
kramar.

anna-malin 29 december, 2013 14:39 /

Hejsan…
Har följt Din blogg ett tag och hoppas Du fortsätter i samma stil. Snygg layout och fantastiska bilder.

Britt 29 december, 2013 14:51 /

tack så mycket, och det är absolut min plan :)

anna-malin 29 december, 2013 17:32 /

AnnaMalin, har följt dig i din tidigare blogg och den här och ser fram emot att du fortsätter med din blogg med ny adress. Det jag har saknat här är din ”egna layout” och med typsnitt som för mig skapar det egna kreativa uttrycket. Jag ser fram emot och titta in och få se din nystart och följa dig. Önskar dig en ljus tillvaro 2014. Kramar från Ninni.

Ninni 29 december, 2013 16:17 /

tack för fina ord ninni.
de gör mig glad.
kram

anna-malin 29 december, 2013 17:33 /

Håller med Ninni. Längtar också efter att få följa dig på din egen bloggadress!
Gott Nytt År!
Kram Mia

Mia 29 december, 2013 21:44 /

Underbar almanacka! Jag är väldigt intresserad av att köpa en sådan av dig om du bestämmer dig för att sälja :)

Kram

Alexandra 29 december, 2013 16:41 /

tack, så kul!
kram tillbaka.

anna-malin 29 december, 2013 17:34 /

Åh fina du… Har följt dig länge och kommer fortsätta följa dig vart du än bestämmer dig för att fortsätta bloggandet. Är vansinnigt förtjust i dina bilder både här och på IG så en almanackan hade jag inte tvekat en sekund på.

Hoppas din jul varit fin och att du får en fin nyårsafton!

Varma kramar
Stephanie

Stephanie Ellfors/Fröken Ellfo 29 december, 2013 18:52 /

Åh, skulle gärna vilja köpa en almanacka med dina fantastiska bilder. Du är så duktig och inspirerande!

Anneli 29 december, 2013 19:08 /

Ser superfin ut!

SMÄM 29 december, 2013 20:55 /

åh vilken rolig ide! vore jättekul att kunna stödja ditt underbara fottande mer än bara läsa och e på bloggen och insta, dina bilder får mig alltid så inspirerad! Stora kramar

Linda Wass 29 december, 2013 22:36 /

Så snyggt!
Vill önska dig ett riktigt Gott Nytt År!
Kram Anna
Ekenäsliv

Anna Wahlstam 30 december, 2013 00:40 /

Jag köper helt klart om det finns möjlighet. Så vackra bilder.

Lena Idbrant 30 december, 2013 05:03 /

Ahh men så klart, en almanacka med dina bilder..Jag har fortfarande tomma väggar i vårt lilla stadshem. Vad vore bättre än vackra bilder som dina? Måndagskram!

Maja/http://majaistan.blogspot 30 december, 2013 06:07 /

Underbara bilder som vanligt! Jag är också intresserad av att köpa om du bestämmer dig för att sälja. Har följt din blogg länge och kommer att fortsätta följa den. Jag är lite av en bloggnörd, kollar runt väldigt mycket men det finns ingen som har sån känsla för färger och former som du. Det blir liksom magiskt både när du inreder och fotograferar. Fortsätt med det! :)

Ancha 30 december, 2013 11:21 /

Jag köper oxå gärna av almanackan om du levererar till Finland :)

Nette 30 december, 2013 12:07 /

Jag vill superdupergärna köpa en!!

Anna 30 december, 2013 19:29 /

Så himla fina bilder (fast det vet jag ju att du tar!). Och kul idé att göra en kalender av dem, också! Jag följer förstås med till din nya blogg, ser fram emot att träffa dig där!
Kram

Victoria Glosemeyer http://www.victoriaglosemeyer.com/blog-page/ 30 december, 2013 20:06 /

Vilka fina bilder, perfekt som kalender. Om du säljer köper jag gärna en! Skulle sitta fint i min studentetta, toppen för det nya året.

AmandaLinnea 30 december, 2013 21:21 /

Har följt din blogg en längre tid och har förstått att du säkert haft fokus på mycket annat i livet. Trots det känner jag att du gett mig inspiration. Det finns något fint i det melankoliska. Jag önskar självklart få köpa en almanacka av dig om du bestämmer dig för att printa upp några ex.

Malin 30 december, 2013 23:18 /

Kære Anna-Malin
Jeg vil bare lige et hurtigt smut ind og ønske dig og din familie et rigtigt godt nytår. Håber på at 2014 bliver et fantastisk år for dig.
Jeg har fulgt din blog i flere år og bliver altid SÅ INSPIRERET af dine flotte, flotte billeder. Du ER altså en helt kunstner!!!!!!!!
Kram Jeanette

Jeanette House Of Silver 31 december, 2013 12:08 /

Jättefint & inspirerande! Undrar vart kudde med text finns att få tag på? Gott nytt År!
Linda

Linda 1 januari, 2014 21:43 /