Helt enkelt

Nu börjar det nya

Det här är mitt sista inlägg här inne. Jag vill säga stort Tack till Sköna Hem som varit mitt ”blogg-hem” de senaste nio månaderna. Och innerligt tack till er läsare som troget kikat in.

Imrgon börjar en ny resa på ny bloggadress :  heltenkelt.elsasentourage.se

Önskar er ett riktigt Gott Nytt År.

Varma kramar.

 

 

Kommentera

Kommentering är avslutad.

Lycka till med nya bloggen hos Elsas. Jag kommer givetvis att titta in där istället.
Gott nytt År!

Kram

Tittilina 31 december, 2013 16:02 /

Vad kul! Stort lycka till!!!

little.u / ulrika 31 december, 2013 16:16 /

Gott nytt år till dig! Kommer att sakna dig hos Sköna hem. Lycka till med det nya. För vad du än gör och hur du än gör. Är det alltid lika fantastiskt vackert!
Stora varma lycka till kramar
Helena

Mormorsglamour 31 december, 2013 17:11 /

Men vad kul att du flyttar till Emmas och Petras! Jag hänger med! Lycka till!

Kram Lena

Lena - Gott för själen http://gottforsjalen.se/ 31 december, 2013 17:39 /

Gokväll AnnaMalin, min intuition om vart du är på väg stämde, Vi ses där! Jag har önskat dig gott slut och gott nytt tidigare, men gör det igen… Härligt att du vill fortsätta och jag önskar dig en god omstart, Du är en bland mina bloggfavoriter och smäller högt liksom fyrverkerierna i kväll! Kramar från Ninni.

Ninni 31 december, 2013 18:21 /

Åh, det blir ju perfekt – du kommer att passa som hand i handske. Älskar Elsas….och fin blogg. A win.-win situation. Gott slut och förhoppningar om en härlig start på 2014 önskar jag dig- Självklart hänger jag med dit. Själv har jag precis flyttat till eget bo. Välkommen in till mig…www.happyvardag.se – http://happyvardag.se/2013/12/31/valkomna-hit/

Kram Mia

Mia Bark 31 december, 2013 21:33 /

Kul, Elsas var en av mina ”teorier” om vart du var på väg! Bloggvärlden är inte alltid så stor och Emma och Petra har gjort ett jättejobb mer Elsas – en riktig blogg-oas! Stort lycka till Anna-Malin, vi är många som kommer följa dig vart du än går!

Gott nytt år, många kramar!

Karin.

Karin - karikulla http://karikulla.blogspot.com/ 31 december, 2013 23:16 /

Vi ses såklart i år också!
God fortsättning

Malin 1 januari, 2014 13:43 /

Då ska jag ändra adressen i min feedly:)
Lycka till nu!
Kram Anna
Ekenäsliv

Anna Wahlstam 1 januari, 2014 16:52 /