helena-lyth-header

Världens godaste chokladsås

Helena Lyth

Jo, jag lovar, den här chokladsåsen är helt underbart god. Rent ut sagt fantastisk! I sin enklaste form med vaniljglass, i hovdessert eller med frukt och bär, det spelar ingen roll, den passar perfekt till allt. Jag vågar lova att du kommer få hejarop och vågen. Hälsa från mig när dina gäster vill ha receptet :)

Du behöver:
1 dl socker
1/2 dl grädde
1/2 dl ljus sirap
1/2 dl kakao
1 tsk vaniljsocker
50 g smör

Gör så här: Häll alla ingredienser i en kastrull och koka upp under omrörning. Låt koka några minuter så att sockret smälter. Servera varm.

 

Är du ute efter något sommargott? Då kanske nåt av dessa kan locka? Klicka här för att komma till recepten

________________________________________________________

Följ mig gärna på Facebook: facebook.com/hemmamedhelena
Och på Instagram heter jag @helenalyth