Husligheter

Väggdekaler i droppform!

Maria/Husligheter
Blir man glad eller deppig av att det regnar inne?

Blir man glad eller deppig av att det regnar inne?

Jag har alltid varit lite skeptisk till väggdekaler, får väl erkännas. Antingen tror jag att det kommer att se plastigt ut och att man tröttnar direkt. Eller så misstänker jag att det är med väggtatueringar som med vanliga tatueringar – när man väl börjat kan man inte sluta och så plötsligt står det ”Home Sweet Home”, ”Carpe Diem” och ”Kök” på var och varannan vägg. 2000-talets motsvarighet till 1990-talets koboltblå tapeter och svampade väggar, så att säga. Ingen diss mot de som gillar väggord, jag tröttnar bara lite för lätt för att haka på trender alltför lättvindigt, så därför velar jag runt tills… tja, tills trenden är över.

Men så ser jag ibland en riktigt fin väggdekal, och tänker att det ju är fint och att det bara är jag som är töntig. Och de här dropparna i svart, matt vinyl från Studio Violet är inte bara jättefina, de är billiga också. Shoppas här. Och jag hittade dem via Door Sixteen.

Translation: I’ve been sort of undecided against wall decals, but these teardrops are lovely.

Kommentera

Kommentera

Haha, förstår vad du menar. Det finns en hel del skräckexempel därute på nätet där det är ”hall”, ”välkommen”, ”kök”, ”eat”, ”carpe diem”, ”home sweet home”, ”good night”, osv. Varje rum har minst två väggord…

Men även jag är svag för dropparna från Studio Violet. Dessutom är de enkla att göra själv.

HELLO TIGER http://hello-tiger.blogspot.com 28 april, 2009 07:46 /

Svara

Åh, de där dropparna påminner lite om den här magrittemålningen:

http://estrip.org/elmwood/users/paul/images/1105/magritte-rene-golconde-31006092245.jpg

Jag hade velat ha några av de där gubbarna på väggen!

Johanna 28 april, 2009 09:56 /

Svara

Johanna: Ja verkligen! Hmm, borde väl gå att göra själv om man klipper ut ur självhäftande plast?

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 28 april, 2009 11:17 /