Extreme Makeover: Ge ditt sovrum personlighet!

29 april, 2009 1 kommentar
Bedroom / Sovrum / Makeovers / Makeover

Annonsen laddas.

Sovrummet till vänster är en bra grund, men det behövs lite prylar för att det inte ska kännas som ett hotellrum.
Sovrummet till vänster är en bra grund, men det behövs lite prylar för att det inte ska kännas som ett hotellrum.

Före- och efterbilder älskar man ju alltid! Domino hade massor av såna, som jag sparade ner på datorn innan de kastade sitt webbarkiv när tidningen las ner. De här bilderna tycker jag visar på ett väldigt enkelt sätt hur fint ett sovrum kan bli med enkla medel. Ett par lampor (fynda på loppis), några tavlor (riv ut fina bilder och rama in) och ett överkast och några kuddar (köp billigt på exempelvis IKEA) ger det här sovrummet ett riktigt lyft.

Sängen har fått en gavel också och det är ju ett litet större projekt, men ett billigt sätt att fixa det på är att klä in en plywoodskiva med tyg och hänga upp på väggen bakom. Tadaa, ett lite intetsägande rum har blivit supermysigt!

Translation: Domino magazine had a lot of great makeover pics in their web archive. This one show how easy you can give your bedroom a personality with really simple means. Lamps, pictures and pillows can be bought really cheap, and a headboard can be made of plywood and fabric.