3 magasin att inspireras av

12 juni, 2009 2 kommentarer
Magazines / Magasin

Annonsen laddas.

Visst påminner de om varandra?
Visst påminner de om varandra?

Det är inte bara inredningstidningar som inspirerar mig, jag läser minst lika många modetidningar varje månad också. En riktig favorit är tidningen Lula, som har kommit ut med åtta nummer hittills. Den säljs på väldigt få ställen, men Press Stop brukar ta in den. Två nummer per år, tjock som en bok och otroligt fin – riktiga samlarobjekt. Nyligen upptäckte jag också Dujour, som känns väldigt Lula i stilen. Den trycks on demand vilket betyder att den blir väldigt dyr, men jag har slantade upp och beställde det senaste numret i alla fall för att se om den är lika fin i verkligheten. Den har inte landat hemma hos mig än dock… Och slutligen finns en kinesisk tidning som heter Little Thing, som jag aldrig sett ett fysiskt exemplar av, men man kan ladda ner 40 sidor per nummer (jag vet inte om den är tjockare?) på hemsidan. Även den väldigt rolig att ”bläddra” i, även om man inte förstår många ord. Jag skulle mer än gärna hitta ett riktigt ex av den för att se om den känns lika rolig live också.

Här kommer ett gäng sidor ur senaste Lula, fint eller hur? (bilder från TFS.)

Modellen Chanel Iman är både på omslaget och i en modestory inne i tidningen.
Modellen Chanel Iman är både på omslaget och i en modestory inne i tidningen.
Lula är väldigt flickig och söt.
Lula är väldigt flickig och söt.
I varje nummer hittar man också finurliga illustrationer.
I varje nummer hittar man också finurliga illustrationer.
Kändisarna älskar att vara med i Lula, här är det Eva Mendes som spexar.
Kändisarna älskar att vara med i Lula, här är det Eva Mendes som spexar.

Vilka icke-inredningstidningar gillar du?

Translation: I read as many fashion magazines as home magazines, and Lula is a big favourite. I’ve also discovered Dujour and Little Thing. Which magazines do you love?