Husligheter

Ett till Hemma hos!

Foto: Björn Wanhatalo/Aftonbladet

Foto: Björn Wanhatalo/Aftonbladet

Jag hittade ett till också, från Annelies fina hem i K-märkta Angården! Jag bloggade om hennes favoritsak tidigare, det kan du läsa här. Och klickar du här får du se hela reportaget med alla bilder!

Translation. Found another one of ”my” homes, this is Annelie’s amazing apartment.

Kommentera

Kommentera

Jag tyckte väl att jag kände ingen kakelugnen :) Håller med att Annelie har ett vackert hem. Kram Sandra

Inspirera Mera http://inspireramera.se 8 juli, 2009 06:29 /

Svara

Sandra: Visst är det fantastiskt?
Annelie: Jag har påbörjat en guide, men har bara hunnit med Fridhemsplan än: http://husligheter.se/category/reseguider/stockholm/ Dock är jag dålig på shabby chic-stilen eftersom jag har en annan stil själv och därför inte går så ofta i sådana butiker. Men nån annan här kanske vet?

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 9 juli, 2009 08:38 /

Hej!
Jag skulle vilja ha tips på inredningsbutiker i sthlm? Gärna i city. Gillar romantiskt vitt och småplock, tipsa om alla butiker du tycker är bra :) Vore så tacksam för svar! Mvh /Annelie

annelie 8 juli, 2009 07:52 /

Svara

Tack för tipsen! Kan inte påstå att det romantiska helt o hållet är min stil, är rätt blandad :) Kul att Annelie som du skriver om här ovan också är från Umeå, som jag :) Återigen, tack för hjälpen och en bra blogg!

annelie 9 juli, 2009 11:23 /

Svara

Hej och tack för en inspirerande och välgjord blogg! Jag vill ha en gammeldags världskarta på min vägg (som fondvägg alltså) men hittar bara moderna versioner i färg. Såg på hotspots blogg (http://hotspot.webblogg.se/2009/june/smoothing-lacquer.html) nåt som verkar likna det jag tänker mig. Vet du var den kommer ifrån eller har du nåt annat bra tips?

Linnéa 9 juli, 2009 11:37 /

Svara

Linnéa: Vet inte var Karolina hittat sin (maila henne och fråga vettja!), men fina gamla kartor kan du hitta på eBay och så vet jag att det finns en bra affär i Stockholm någonstans (Roslagsgatan?) som specialiserat sig på gamla kartor. Det finns också åtminstone en butik i Gamla stan också, Antique map & prints. Lycka till?

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 10 juli, 2009 09:22 /