Ett till Hemma hos!

8 juli, 2009 6 kommentarer
Freelance work / Frilanseri

Annonsen laddas.

Foto: Björn Wanhatalo/Aftonbladet
Foto: Björn Wanhatalo/Aftonbladet

Jag hittade ett till också, från Annelies fina hem i K-märkta Angården! Jag bloggade om hennes favoritsak tidigare, det kan du läsa här. Och klickar du här får du se hela reportaget med alla bilder!

Translation. Found another one of ”my” homes, this is Annelie’s amazing apartment.

Skriv en kommentar

*

6 kommentarer

Jag tyckte väl att jag kände ingen kakelugnen 🙂 Håller med att Annelie har ett vackert hem. Kram Sandra

Hej!
Jag skulle vilja ha tips på inredningsbutiker i sthlm? Gärna i city. Gillar romantiskt vitt och småplock, tipsa om alla butiker du tycker är bra 🙂 Vore så tacksam för svar! Mvh /Annelie

Tack för tipsen! Kan inte påstå att det romantiska helt o hållet är min stil, är rätt blandad 🙂 Kul att Annelie som du skriver om här ovan också är från Umeå, som jag 🙂 Återigen, tack för hjälpen och en bra blogg!

Hej och tack för en inspirerande och välgjord blogg! Jag vill ha en gammeldags världskarta på min vägg (som fondvägg alltså) men hittar bara moderna versioner i färg. Såg på hotspots blogg (http://hotspot.webblogg.se/2009/june/smoothing-lacquer.html) nåt som verkar likna det jag tänker mig. Vet du var den kommer ifrån eller har du nåt annat bra tips?

Linnéa: Vet inte var Karolina hittat sin (maila henne och fråga vettja!), men fina gamla kartor kan du hitta på eBay och så vet jag att det finns en bra affär i Stockholm någonstans (Roslagsgatan?) som specialiserat sig på gamla kartor. Det finns också åtminstone en butik i Gamla stan också, Antique map & prints. Lycka till?