Skor till salu!

27 juli, 2009 2 kommentarer
Shopping

Annonsen laddas.

Skor till salu – Marc Jacobs, Chloé, Zara...
Skor till salu – Marc Jacobs, Chloé, Zara...

Okej, jag är ju inte lite fräck – här har jag inte bloggat på hela dagen, och när jag äntligen klämmer ur mig nåt så blir det bara en annons! Men hoppas ni har överseende med mig, jag har nämligen dedikerat den här veckan till en riktig fixarvecka – förmiddagen ägnades åt att klä om en av matbordsstolarna (tre är klara nu!), och sen har jag rensat mina skohyllor och lagt ut de som ska bort som annonser på Modette Market. Så har du stl 38-39-40 och är på jakt efter nya heels kan det vara värt att klicka in här för att se alla mina annonser, och jag bjuder på frakten!

Inom kort kommer även ett lass kläder har jag tänkt, jag hojtar när de ligger ute. (Du kan alltid se mina annonser i den lilla widgeten i högerspalten också.)

Translation: I’m cleaning out my closet and first up are my shoes, here are the ones I’m selling.

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Hej!
Måste ha inredningstips; håller på att inreda ovanvåningen och tänkte att jag och min man ska ha ett gemensamt stort arbetsbord där vi kan pyssla med våra passioner samtidigt som vi ändå är i samma rum. Men vilket bord ska jag satsa på? Vill ha lite retro-klassisk stil som passar med String-hyllor och både gamla och moderna grejor. Det kan absolut vara begagnat. Snälla tipsa mig om var jag ska kolla.

/Anna