Egen sylt

28 juli, 2009 2 kommentarer
Food / Ätbart

Annonsen laddas.

Helgens två begivenheter...
Helgens två begivenheter...

Eftersom jag bloggade som en kratta i helgen så kommer här några bilder i efterhand i stället. Våra vinbärsbuskar håller på att tippa av ala bär, så jag gick ut för att plocka lite. På typ tio minuter hade jag fått ihop närmare två liter – och det syns inte ens på buskarna… Det blev en låda infrusna ”finbär” och så en massa sylt. Men buskarna är fortfarande fulla – har ni några tips på vad jag kan hitta på med bären?

Sen gick maken och jag en promenad runt Långholmen eftersom vi hade ärende i närheten av Hornstull. Finfint väder, och jag gillar Långholmen!

Translation: I have A LOT of blackcurrant and donät know what to do with them. I made some jam last weekend, but I still need to find more use for them…

Skriv en kommentar

*

2 kommentarer

Ser mysigt ut…

Jag föreslår att du gör gelé att ha till vilt-kött och kyckling och saft att ha till sommarens alla tårtkalas!