Husligheter

Dagens palett: Feeling blue

Maria/Husligheter
Krispigt blått och varmt brunt.

Krispigt blått och varmt brunt.

Dagens palett går i blå toner, inte alls för att jag känner mig ”blue” – tvärtom. Idag har det varit ett synnerligen produktiv dag, som ni som följer min Twitter nog märkt. Ett resultat av flitigheten ska jag blogga om senare förstås, men jag väntar lite med det.

Jag älskar tavlan på bilden med klänningen, vilket härligt fladder i tyget! En sån (fast i annan färg) hade jag gärna prytt en (vilken?) vägg med.

Och bilden kommer härifrån, där du hittar en hel radda blå inspirationsbilder!

Translation: No, I’m not feeling blue at all, I just love this pic!

Kommentera

Kommentera

Jag tror aldrig att det kommer bli blått som i Blått i vårt hem – det är ohyggligt fräscht ändå, de små bakverken i ditt inlägg nedan såg helt sanslöst goda ut!!! :)

Elisabeth - anyhow.se http://levaleende.blogg.se 1 augusti, 2009 11:49 /

Svara

Hej!
Jag gillar verkligen din sida, mkt inspiration och tips :) Tänkte passa på att kolla med dig om du vet om någon hemsida eller liknande som säljer designers guild tygerna? De är ju väldigt dyra på t ex ROOM och liknande affärer så tänkte om du har koll på om man kan få tag på dem billigare på nätet? Hade nämligen tänklt klä om två loppisstolar så man vill inte lägga ner 1200 kr på en meter tyg, haha.
Tack på förhand!
MVH Nicolina Jonsson

Nicolina http://nicolinasgarderob.blogg.se 3 augusti, 2009 06:17 /

Svara

Nicolina: Åh, tyvärr inte, googla och jämför priserna i olika webbshoppar kanske? Misstänker dock att det inte skiljer så mycket. Eller kolla eBay/Tradera? Lycka till! (Och maila gärna före & efter-bilder sen! =)

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 3 augusti, 2009 06:23 /