soxbo-4

Nytt i tidningshyllan!

Maria/Husligheter
Aktuella nummer i butik just nu.

Aktuella nummer i butik just nu.

Nu var det längesen jag kom ihåg att tipsa om artiklar jag skrivit, så jag betar av ett gäng nu istället:

  • I nya numret av Demo (som tyvärr blir det allra sista) har jag faktiskt skrivit om inredning – om den nya wabi sabi-trenden!
  • Sen blir det lite film, fast snarare mode: I nya numret av filmtidningen Cinema har jag berättat om kopplingen mellan modevärlden och filmvärlden då och nu.
  • Och i Glamours tjusiga septembernummer har jag skrivit om 10 spännande kvinnor som satt sitt avtryck på modebranschen, samt också bett 10 kända svenska kvinnor om deras bästa tips för att lyckas i karriären.
  • I Cosmopolitans septembernummer kan du lära dig allt om hur du får snygga läppar i min artikel.
  • I Chic nr 18 guidar jag dig till Italiens bästa outlets på modefronten (och önskar att jag kunde åka dit och shoppa en ny höstgarderob, det är rena himmelriket!).
  • Och i Veckorevyn skriver jag om faran med olika dieter.

Jag har säkert glömt någon, men ungefär så jobbar jag – lite gott och blandat! Trevlig läsning!

Translation: I always forget to blog when my articles are published, but this time I remembered. This month you can read stuff by me in the Swedish edition of Glamour, in Demo  and the film magazine Cinema.