Husligheter

Jonathan Adler designar för Barbie

Maria/Husligheter
Jonathan Adler för Barbie.

Jonathan Adler för Barbie.

Jonathan Adler är en av mina favoritformgivare just nu, jag har skrivit om hans keramik tidigare till exempel. Jag har ännu inget av honom, men det står på den eviga önskelistan.

Adler är en mångsysslare av rang – han har ett enormt produktflöde (kolla bara in hans sajt…) och senast i raden av Adler-signerade produkter är en kollektion för Barbie! Kollektionen, 1970-talsinspirerad och i vitt, svart och rosa, släpps i september men går att förbeställa redan nu härifrån. Samlarobjekt för den Jonathan Adler- eller Barbiefrälste kanske? (Via Retro-to-go.)

Translation: One of my favourite designers, Jonathan Adler, has designed a Barbie with accessories and furniture. It’s released in September, but can be pre-ordered.

Kommentera

Kommentera

Det var också han som inredde Barbies hus i samband med att hon fyllde 50 år… http://proforma.blogg.se/2009/march/utkast-vem-har.html
Jag gillar också Jonathan Adler och särskilt keramiken!

Trevlig helg!

Proforma - Irene http://proforma.blogg.se 28 augusti, 2009 03:10 /

Svara

Hej Maria,
Jag är också ett stort fan av Jonathan Adler. Såg du att vi hade hans hem i majnumret av ELLE Interiör? Det var helt fantastiskt, och excentriskt!

Hanna Marklund http://www.elleinterior.se 29 augusti, 2009 03:51 /

Svara

Hanna: Åh nej, det missade jag nog tyvärr! Det finns inte på webben?

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 29 augusti, 2009 07:19 /

Nja, du kan ”tjuvtitta” på ett uppslag i miniformat här: http://www.elleinterior.se/?id=6344 men det kommer förstås inte riktigt till sin rätt där. Vi säljer gamla nummer för 50 kr/st, det är bara att maila mig om du är intresserad. Bästa hälsningar!

Hanna Marklund http://www.elleinterior.se 30 augusti, 2009 06:24 /

Svara