Vad gillar DU bäst med Husligheter?

30 augusti, 2009 28 kommentarer
Websites / Sajter

Annonsen laddas.

Färgpaletter, inspirationsbilder och kollage är tre vanligt förekommande inlägg i Husligheter.
Färgpaletter, inspirationsbilder och kollage är tre vanligt förekommande inlägg i Husligheter.

Nu har Husligheter varit i farten i snart fem månader (arkivet är längre, men det beror på att jag flyttat över inlägg från min förra blogg också) – och jag är nyfiken på vad ni egentligen tycker!

Vilken typ av inlägg gillar du bäst? Vad vill du ser mer av – och vad vill du kanske inte se alls?

Jag blir jätteglad om du läser Husligheter vill ta dig tid att skriva en kommentar om vad just du uppskattar mest, lite feedback vore toppen! Bilderna ovan är förstås bara några exempel, du behöver inte tycka till om just dem utan kommentera fritt!

Translation: Husligheter has been up and running for almost five months now, and I’m curious – which kind of posts do you like the most?

Skriv en kommentar

*

28 kommentarer

Jag gillar all inspiration som du ger. alla små collage men även bilder hemifrån dig (du har hiskeligt fint!) + att det är ju alltid kul att följa din klocksamling 🙂

Tycker att din blogg är kalasbra, helt klart min favorit (och då läser jag ändå ganska många). Tycker att Etsy-tips och tips på lite mer unika nätbutiker är jättekul, gärna mer av det. Annars …keep on!

Jag älskar ”hemma-hos” bilder. När man får titta in i andras hem. det är min absolut största inspirationskälla och det som verkligen fångar mig. Min fantasi får en rejäl kick och jag blir superinspirerad!

Kram och tack för en alldeles underbar blogg!

Jag tycker mest om alla bilder som man får en massa inspitation av och alla tips på roliga butiker så man kan få till det lite snyggt här hemma!

//Elin

Elsker bloggen din, og synes du har en helt fantastisk stil. Blir kjempe inspirert av å lese bloggen din. Hadde vært kjempe fint å få se litt mer av huset ditt. Noe lignende som når du viste kleskammeret ditt!

Det är kul när det är en blandning av butikstips, inspirationsbilder, nyheter i inredningssammanhang och gärna lite fika/matbilder med recept.

Jag har precis hittat hit, tack vare tips från Linda, och kan nog inte specificera vad jag gillar här, men det var något som triggade mitt gillande.
Jag fick en mysig helhetskänsla, och gillar blandningen!
Tips, tankar och idéer kan man aldrig få för många av. Det man inte gillar, hoppar man helt enkelt över 🙂

Hej!
De kategorierna jag gillar mest är nog ”Hemma hos”, ”Klä en kammare”, och dina moodboards du gör.
Det jag ändå tycker är bäst med din blogg är att det är en sån variation, det finns liksom något att läsa för alla.

Jag gillar (precis som många andra) mixen av allt! Och blir väldigt inspirerad av alla fina bilder du publicrar. Är egentligen inget jag saknar, men en extra utlottning då och då är ju alltid kul 🙂 Kan vara allt från nåt som du hittat på loppis till saker från annonsörerna.

Jag tycker om ALLT! Så himla bra inspiration. Jag kommer in på bra sidor som du länkar till, allt från dyrare design till andra bra hemsidor. Jag gillar dina olika små collage som du gör, loppisfynd och din goda smak förstås! Jag tycker att du ska fortsätta i samma anda, jag kollar din sida varje dag 🙂

hejhej!
Jag gillar ”göra om”-inlägg..antingen som du gjort eller som nån annan gjort..tänkte faktiskt ta o skicka in min stolsomgörning till dig kanske 😉 Alltid lite kul med lite instruktioner också och inte bara ”före” och ”efter” bilder. Sen är det som nån redan skrivit najs med ”hemma hos” bilder..det behöver ju inte heller bara vara hemifrån dig, utan kanske även dina läsare kan få skicka in bilder på sina hem. Det vore kalas!
MVH Nicolina

De andra har sammanfattat det väldigt bra. Finns det något finare beröm än att vara en inspirationskälla? Det har du lyckats med väldigt bra! Är även inne hos ytligheter och nymodigheter men denna sida slår de andra med hästlängder! Det uppdateras flitigt och jag gillar alla tips! Från olika kombinationer till en del riktigt udda och roliga saker!

Helheten är det som får mig att kolla Husligheter varje dag och jag gillar även språket och tempot. En favorit är färgpaletterna!

Tycker din blogg blivit så snygg!! Samt bra mix, färgpaletter och bilder är riktigt ”sköna” (=vackra och inspirerande) att titta på. Kan säga mycket positivt och antar att det beror på att vi har lika stil&smak. Irriterande är dock att sidan tar så lång tid att ladda upp. Är mammaldig med slö uppkoppling :(. Du är duktig å jag är lite avis!

Hej!

Jag har inte läst här mer än några veckor, men hittills har jag gillat allt. Älskar dina inspirationsinlägg (som det där med stolarna senast), gillar dina tips på webbshoppar och allt annat med. Vill ha tips på roliga prylar och trevliga butiker. Blandat är bäst. Jag tycker om att du känns sympatisk. Det är viktigt!

Det enda jag inte tycker om är att din blogg börjar så långt ner på sidan, att det först är en spalt med reklam och sen kommer ett fåtal inlägg längst ner. Jag antar att det är för att fler ska se reklamen, men jag gillar det inte. Särskilt inte om man vill läsa gamla inlägg och måste scrolla sig neråt hela tiden. Tror att du kan göra det bättre.

Louise: Har du Internet Explorer 6 möjligen? För i den webbläsaren ser bloggen konstig ut, i alla andra webbläsare ska den se normal ut, dvs att blogginläggen börjar högst upp förstås. Det är absolut inte meningen att bloggen ska ligga långt ner, och jag har inte lyckats lösa buggen i IE6, tyvärr.

Alla andra: Tusen tack för all fin respons, det betyder massor! Och skicka mer än gärna in era gör-om-projekt, bilder från era egna hem och andra pyssliga projekt ni gjort till mig, jag vill väldigt gärna visa upp dem! husligheter@gmail.com!

Jag gillar när din egen stil lyser igenom i blogginläggen, alltså att det inte bara är vad som är hett, utan hett för dig. Gillar samma stil så för min del får du gärna fortsätta så : ) Tycker också att allmänna inspirationsbilder är bra, att man får insyn i ett annat tänk. Även fast man inte är så inredningsintresserad får man lite sug, när man ser hur det kan bli!
Och, butikstipsen, särskilt dem på nätet.
Sist men inte minst, bra uppdateringar!

Läser ingen annan inredningsblogg, din räcker fint : )

Inspiration i all ära, men inredning man faktiskt KAN köpa utan att behöva sälja sina organ vinner i längden. Det behöver inte vara på Åhlens för 50 kr, men heller inte 50 000kr, även om det självklart ibland också kan inspirera!

Hmm.. gillar bra tips på webbutiker samt bilder fr dit fina hem också. Det blir ju mer personligt när det är en ”riktig” person som bor där istället för att det är stylat. Kanske du har vänner som du kan göra lite ”hemma hos”-reportage med?? Det måste ju inte vara stjärtigt med personen ifråga med nyfönat hår och en golden retriever i famnen! 🙂

Är nybörjare på inredning så inredning från en nybörgares point of view kanske hade varit något??

Det var allt jag kom på!

Jag älskar verkligen dina kollage – du är otrolig träffsäker gällande färg och stil. Sen gillar jag tips på ställen där du hittar prylar på nätet, är nämligen lite för lat för att leta själv 😉
Och förstås – gör-själv-kategorin – otroligt kul och inspirerande!

Summan av kardemumman är att Husligheter är en fantastisk bra inredningsblogg 🙂

Du finns klart på min topplista. Det är nog alla tre delar i helheten som är inspirerande. Bildkollagen och färgpaletterna – som de tre inslagen ovan är så underbara. Du finns sedan en kortare tid på min bloglovin-lista. Läste sporadiskt din förra blogg också, men nu är jag hooked!

Tycker din smak, alltså preferens när det gäller inredning är alldeles strålande, detta gör att det mesta som skrivs är himla inspirerande och det finns en sammanhållen ton, jag råkar gilla det väldigt mkt!! Alltid kul med före/efter samt teman, typ ”hemmakontor” el ”läshörna”…