Plugga design i Florens!

31 augusti, 2009 4 kommentarer
News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Vackra lokaler att inspireras av.
Vackra lokaler att inspireras av.

För dig som inte redan pluggat klart och klivit ut i arbetslivet (eller vill sadla om!) så kan det vara värt att veta att Högskoleverket precis godkänt The Florence Institute of Design International så att du som vill plugga där numera har rätt till studiemedel från CSN. Interior Design och Graphic Design kan du till exempel plugga på den nya designskolan, som ligger mitt i vackra Toscana – kan det bli mer inspirerande? Jag blir nästan sugen att plugga igen… Alla kurserna är på engelska, och du kan söka till läsåret 2010.

Translation: The Florence Institute of Design International has been approved by Högskoleverket, so that Swedish students can study in beautiful Tuscany. I almost feel an urge to go back to school…

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Hej Maria!

Jag gillar din blogg jättemycket, den är väldigt inspirerande. Har fått tummen ur och klätt om mina matbords-stolar också. 🙂

Väntar mitt första barn och lillskrutten ska få ett eget rum så småningom som vi nu klurar över. Vore så kul om du kunde göra lite barn/babyrums-inspiration! Vi gillar lite retro, 50-60-70-tal etc (inget puttinuttigt prinsessrum eller tråkigt djungeltema i vårt hem). Hittills har vi fyndat en superfin 50-talshylla på loppis som har målats vit, och söker nu något fint tyg att ha på väggen. Det finns så mycket tråkiga barnrum, vore kul att se något snyggt och coolt, och mysigt också såklart.

hej!
Jag undrar bara hur du gjorde när du målade om dina stolar? Målade du med pensel eller spraymålade du? Jag är rädd att man lätt kan få fula penseldragsmärken om man målar med just pensel, men det kanske ändå är det som är enklast när stolen har mkt detaljer?
mvh Nicolina

Nicolina: Jag använde både pensel och en lackroller (en sån där miniroller), den kombon funkade bäst för mig. Pensel i alla krusiduller och hörn, och sen rollern över för att minimera penselmärkena. Lycka till!