Husligheter

En butiksskylt, tack!

Chict!

Chict!

Jag har fortfarande svårt att glömma den fina skylten jag såg på antikmässan, men 3 500 kronor var inte att tänka på just den dagen. Däremot drömmer jag fortfarande över att snava över en cool skylt någonstans, för se så läckert att sätta den på väggen! Bild via Let Your Creativity Flow.

Translation: I still can’t forget the great Shoes sign (Skor = Shoes) I found at the Antique Fair, but it was way too expensive. Still looking for one though, and the pic above shoes why – very chic!

Kommentera

Kommentera

Hur är du med badrum? Ibland brukar du ju hjälpa vilsna läsare lite, och jag skulle behöva hjälp : ) Har du nå kul tips om hur man piffar till ett annars väldigt vanligt badrum? Vårt är vitt, vitt & vitt. Vi köpte en oreange burrig matta för att få det lite mysigare, men finns det nå kul hyllor eller tillbehör?
Tack för en bra blogg, jag är en trogen läsare!

Malin 31 oktober, 2009 04:53 /

Svara

Åh, ja! Det är så fint med lysande skyltar framförallt. På den här bilden var ju även de vita fåtöljerna helt fantastiska.

Charlotte http://www.tidningenhennes.se/charlotte 5 november, 2009 10:34 /

Svara