Vitras miniatyrstolar

31 oktober, 2009 1 kommentar
On my wish list / Önskas

Annonsen laddas.

Jag vill ha dessa. Och några till...
Jag vill ha dessa. Och några till...

Jag är obotligt svag för miniatyrversioner av saker. Och självklart är de välgjorda miniversionerna från Vitra inget undantag, jag tycker att de är fantastiska. I senaste numret av Residence finns ett hem där en samlare av dessa (antar jag) har ett stort vitrinskåp alldeles fullt, oj så avundsjuk jag blir! Jag vet att de inte fyller något som helst syfte, men de är onekligen lättare att få plats med än fullsize-stolarna… Och lite billigare.

Här kan man köpa Vitravarianterna, och har man inte råd finns mycket billigare varianter hos Anyhow. Jag fortsätter dock att drömma om originalen…

Translation: I love the Vitra miniatures, and I’d love to have all of the above (and the cute display cases).

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Det var ett bra tag sedan jag såg de fina små stolarna, hade nästan glömt bort dem, hur kunde jag, de är ju helt underbara!
Ha en bra fortsatt helg!