Husligheter

Vintermys fångat i en bild

Maria/Husligheter
DN Söndag och Adam-kopp! Kollaget har jag gjort, men det är ju bilden som är grejen.

DN Söndag och Eva-kopp! Kollaget har jag gjort, men det är ju bilden som är grejen.

Jag hittade en så fin bild hos Michaela, som verkligen förmedlade myskänsla – jag var tvungen att visa upp den (och jag hoppas det är ok, Michaela!) här. En sån här murrig dag är det ju en kopp varmt och bra läsning det bästa som finns! Och bilden är tagen på Grandpas kafé, jag har inte testat det själv men det måste jag göra någon gång, jag gillar ju verkligen butiken!

Translation: I just love this pic from Michaela Forni’s blog – cosy!

Kommentera

Kommentera

Bilden är verkligen mysig! Koppen är förresten en Eva, en kopp som jag så önskar att jag hade i min ägo, den är så himla snygg! Salem är snygg han också :)

Clara 7 december, 2009 04:25 /

Svara

Jamen Eva är det ju, jag yrar! Tack Clara, jag ändrar direkt!

Husligheter-Maria http://www.husligheter.se 7 december, 2009 04:29 /