soxbo-4

En stuga i skogen

Maria/Husligheter
Mysig stuga

Inget ger sådan hemtrevnad som en brasa.

Idag skulle jag vilja vara i fjällen! Jag har inte åkt skidor på flera år (maken är från Småland, jag från Norrland och vi bor i Stockholm – ingen optimal kombination för att få utlopp för utförssuget), men nu kanske det blir en liten skidtripp i början på nästa år med vänner. I väntan på den laddar jag med mysiga stugbilder, som den här fantastiska stugan i Frankrike.

Mysig stuga

Vilket fantastiskt ljus i den här bilden!

Mysig stuga

En kopp varmt på altanen med utsikt över snötäckta vidder, ja tack! (Ja, jag är en obotlig naturromantiker.)

Mysig stuga

Stenklädda väggar är alltid snyggt.

Translation: I’m hoping for a skitrip in the beginning of next year. Until then I image living in a chalet like this one…