Mixa stilar i samma färg

7 januari, 2010 1 kommentar
Colours / Färger / Homes / Hem / Livingroom / Vardagsrum

Annonsen laddas.

Flera olika stilar hålls ihop av ett gemensamt färgschema.
Flera olika stilar hålls ihop av ett gemensamt färgschema.

M issmatchning pratar det ofta om i modevärlden och det är en minst lika bra idé inom inredning, tycker jag. Den här bilden från Côté Maison visar hur det kan bli både matchat och missmatchat genom att välja en kelimliknande matta, en neutral skinnfåtölj som passat lika bra i en vit/grå/svart inredning, ett retroinspirerat bord, en klassisk Howardsoffa och grafiska Pantonemuggar – allt i en varm färgskala med mycket rött, lila och orange. Förutom att jag inte riktigt gillar soffan i den kulören så tycker jag att det blev riktigt läckert!

Skriv en kommentar

*

1 kommentar

Hej!
Kan inte släppa tanken på denna underbara bilden som ger värme och inspiration. Jag tycker väldigt mycket om soffan! Var finns den att köpa?