Stilleben

15 januari, 2010 4 kommentarer
Books / Böcker / Details / Detaljer / DIY ideas / Idéer / Homes / Hem / News / Aktuellt

Annonsen laddas.

Ett stillben i beige, brunt och vitt.
Ett stillben i beige, brunt och vitt.

K

onstnärliga stilleben är nog bland det finaste jag vet i inredningssammanhang, och det är ju så enkelt att göra själv dessutom. Bara att samla ihop ett antal favoritprylar som på något vis har en röd tråd, enklast är nog just färgskalan som det fina stillebenet ovan som är fotat av The Selby.

Extra fint är det att tänka tredimensionellt, det vill säga att låta stillebenet klättra uppför väggen också. Visste ni förresten att The Selby numera också finns i bokform?

Translation: To arrange a sort of still life display on a shelf or in a window is one of my favourite ways of decorating. This one is three dimensional and clims up the wall as well  – clever and pretty! The photo is by The Selby, and did you know he’s got his own book now as well?