Labour and Wait

18 januari, 2010 5 kommentarer
London / London

Annonsen laddas.

Labour & Wait
Labour and Wait i London.

L

ondon lockar mig som sjutton just nu, förutom Anthropologie och Habitat så har jag hittat Labour and Wait, som jag faktiskt aldrig stött på förut. Det verkar vara husgeråd av det mer robusta slaget, och även om det kanske snarare lockar er med shabby chic-stil så kan jag tänka mig att jag skulle lämna butiken med en påse full med väldoftande tvålar och fina förpackningar. Någon av er som har besökt butiken?

Translation: I really, really want to go to London this spring, and besides Anthropologie and Habitat I recently found Labour and Wait, which looks really promising.

Skriv en kommentar

*

5 kommentarer

Jag har varit utanför och tryckt näsan mot rutan… Hett tips, gå inte dit mitt i veckan. De verkade bara ha öppet på (torsdagar?),fredagar och lördagar som så mycket annat i det området. Såg väldigt fint ut, skurade trägolv, sparsmakad inredning fint hantverk och det var på min måste-lista förra gången i London men som sagt välj rätt dag 🙂

Hittas även på 4th floor, Dover Street Market. Fast den vid Brick Lane är väl urmodern, rekommenderas verkligen. Man vill ha allt, helst som allt i butiken är så genuint genomtänkt och fint tillsammans. Go!

Hej Maria! Här har jag varit många gånger. Den vid Brick Lane (inte på själva gatan utan på en tvärgata några meter) är inte särskilt stor och inte mer speciell än många andra affärer med inredning i en enhetlig stil. Doch skulle jag inte säga att det är shabby chic utan snarare det rena, avskalade och ”nordic” som många utomlands är förtjusta i. Har läst intervjuer med ägarna och där berättade de att de helt enkelt var tvungna att öppna en sån butik eftersom det saknades den typen av basicvaror i andra butiker. De säljer alltså typ snören, klädnypor och saxar. Påminner i stilen endel om Muji eller kanske Granit. På nätet skulle jag säga att Toast ligger nära, fast L&W är lite mer basic. Affären känns ganska svensk faktiskt, så i england är den exotisk, men inget jag skulle åka en extra runda för. Men om du ändå går på marknaderna på söndag morgon kan man ju alltid titta in på vägen…