Sötaste tårtan!

27 januari, 2010 10 kommentarer
DIY ideas / Idéer / Food / Ätbart

Annonsen laddas.

Uggletårta och miniugglor i cupcakesform!
Uggletårta och miniugglor i cupcakesform!

A

tt lägga så mycket tid på något man ska äta upp känns ju lite otacksamt, men hur glad skulle man inte bli om man fick en sån här söt tårta när man fyllde år? Jag gillar att det dessutom vankas små gulliga cupcakes vid sidan om.

Tårtan hittade jag i ugglebloggen My Owl Barn, som är en riktig skattkista för uggleälskare som jag…

Translation: Oh. My. God. I could never put so much energy into something that will be eaten right away, but how cute is this? My Owl Barn is a wonderful blog by the way, check it out!

Skriv en kommentar

*

10 kommentarer

Åh vilken fantastisk tårta!
Maria, Min karl och jag ska inreda sovrummet och vill att det ska vara lite hotellkänsla över det men riktigt mysigt. Vi tänker oss skira gardiner över hela fönsterväggen och en klädd sänggavel med knappar. Golvet är i ek och väggarna vita (än så länge). Hur skulle du få till hotellmys?
Tack för en toppenblogg!

Emma: Åh, kul! Jag tar det som en utmaning och återkommer – håll utkik!
Marie: Hmm, jag fattar säkert vilken du menar om jag skulle se den på bild, men på rak arm kommer jag inte på vilken det är. Någon annan kanske?

Maria!
Du som kan och vet det mesta 🙂
Jag behöver hjälp med en sak och tänkte att du eller någon av dina bloggläsare kanske kan hjälpa mig. Jag är på jakt efter en thékanna som är i vitt porslin med en avtagbar ”kåpa” i rostfritt stål. Jag tänkte att jag skulle önska mig den i födelsedagspresent men nu kan jag inte komma på vilket märke den är av.
En googling gav heller inget resultat.
Vet du eller någon som läser detta vilken jag menar!?
Supertacksam för lite hjälp 🙂

MVH
Marie

Fantastisk. Nästan synd att äta upp. 🙂 Så snygga tårtor brukar ändå vara bättre att se på än att äta. 😉

Om du gillar ugglor gillar du kanske lakanen från Södahl i mitt inlägg idag. 🙂 Supersöta!