Beckers inspirerar

10 februari, 2010 4 kommentarer
DIY ideas / Idéer / Paint / Färg

Annonsen laddas.

Väggfärgen heter Nicholas 1.
Väggfärgen heter Nicholas 1.

E

tt så här gult kök känns lite väl påskigt för mig, men jag gillar Beckers kreativa pinnstolar! Enfärgat vita med ett ben målat i en annan färg känns lekfullt och personligt, och om stolarna är i hyfsat skick från början skulle jag gissa att en vit stol med ett ben som lämnas omålat och förbli ”träfärgat” skulle bli otroligt snyggt!

Translation: Paint company Beckers shows fun inspirational photos. This yellow kitchen feels too easter-y for me, but I like the chairs with one leg in a different colour. Or why not leave one of the legs in it’s original wood colour?

Skriv en kommentar

*

4 kommentarer

Jag älskar verkligen det gula i köket,man blir så glad av just gult. Sen det där med pinnstolar gillar jag också, ska snart flytta från 42 till 98 kvm och får då ett stort fint kök, då ska pinnstolar placeras runt bordet, idén med et färgat ben är ju faktikskt klockrent.

Nu ska det spanas på blocket efter gamla pinnstolar som kan renoveras!

Urmysig blogg!!!

Ahhh! Den där gula färgen har jag letat och letat efter! Jag ska ha en sån gul fondvägg i mitt och sambons sovrum. Gött att vakna till! Tack för en bra blogg.