Husligheter

Nytt köp: Bricka från Svenskt Tenn

husligheter
Fina brickan kommer från Svenskt Tenn.

Fina brickan kommer från Svenskt Tenn.

Y tterligare bevis på att min Svenskt Tenn-förälskelse lever och frodas – min nya bricka! Jag fick ju ett presentkort i julklapp, och i helgen utnyttjade jag två tredjedelar av det på den här finfina brickan. Och nu tänkte jag faktiskt utmana er – kan ni tipsa mig om fina brickställ? Helst skulle jag vilja ha ett som kan stå på köksbänken, ungefär som på bilden ovan, eftersom jag inte kan göra hål i väggen där jag skulle vilja ha stället. Så nu hoppas jag på er, har ni några tips?

Translation. I bought this beautiful tray at Svenskt Tenn the other day, and I really love it!

 • http://www.blandvackrafjall.blogspot.com Hanna-Nytt läge

  Bagaren och kocken har /haft ett vitt brickställ kolla där tror det var där vi beställde vårt?, med plattan brickan eller var det moderna museet jag kolla där då
  haha
  /Hanna

 • http://www.nordiskarum.blogspot.com NORDISKA RUM

  Å vad snygg! Jag har inget bra tips på särskilda brickställ men det finns ju massor av snygga bokstöd man skulle kunna använda, eller t ex GADs noshörning i betong.

  Mvh Annica

 • http://sportyspiceblog.com Sporty Spice

  Vet att Indiska hade typ ett kokbokställ i gjutjärn som var vikbart, skulle säkert funka som brickställ. Men som sagt jag såg det sist jag var i Sverige och det var tre år sedan …

 • http://inspireramera.se Sandra | Inspirera Mera

  Vilket tjusig bricka. Har tyvärr inga tips, men ska hålla ögonen öppna.

 • Jessica

  Var hittar man den här brickan – jag hittar inte ens den på deras hemsida?
  :-) Jessica

  • http://www.husligheter.se Husligheter-Maria

   Jessica: Den finns på Svenskt Tenn, och på hemsidan fast som en del av en bild med flera brickor i en hög – om du kikar noggrant ser du den nog! =)