Husligheter

The Evolution Store

Spännande och lite läskiga saker från The Evolution Store.

Spännande och lite läskiga saker från The Evolution Store.

Z oologiska och biologiska detaljer i inredningen, kan det vara något? Via Lotta Agaton hittade jag The Evolution Store, en mycket spännande webbshop med diverse märkliga saker. Vid sidan om riktiga människoskallar (som man bara får handla om man arbetar inom medicinska yrken), fossil och uppstoppade fladdermöss finns riktiga fina skolplanscher och en del smycken. Tack för tipset, Lotta!

Translation: Via Lotta Agaton I found the Evolution Store, with taxidermy, real human skeletons and nice posters.

Kommentera

Kommentera

Hu! de såg ju jätte läskiga ut! Vet inte om jag skulle vilja ha dem hemma.

Min vrå... http://elinsvra.blogspot.com/ 23 februari, 2010 01:40 /

Svara

var inne i den butiken i nyc. lite läskig faktiskt. hade jag haft ett ”bibliotek” hade jag helt klart inhandlat lite läskiga skallar och skelett.

nilla 23 februari, 2010 04:15 /

Svara

Helt underbar! =) Jag vill ha (nästan) allt!

Veronika http://www.antibanti.blogspot.com 25 februari, 2010 08:27 /

Svara